0

17 grunde til, at Mercedes-Benz bare lige er lidt bedre

 1. Et team af 11 medarbejdere overvåges af en inspektør, hvis job er konstant at holde øje med teamet. Hvert minut gennemgår bilproduktionen flere forskelllige eftersyn. Inden den færdige bil godkendes, har den gennemgået utalige inspektioner og eftersyn.
 2. På en Mercedes-Benz vil du aldrig opleve nogen form for raslen eller pibende mislyd – ligegyldigt hvor gammel bilen er. Dette skyldes, at hver bil krop er svejset 10.000 steder. Dette betyder, at bolte eller møtrikker ikke vil løsnes med tiden, som det ses ved andre biler.
 3. Grundet den særlige opbygning af Mercedes motorer, vil du, ligegyldigt hvor hurtigt du kører, eller hvor mange sving du skal igennem opleve en utrolig komfort. Personer der tidligere har oplevet ofte at blive køresyge vil ikke opleve det i en Mercedes-Benz, da bilen ligger meget stabilt på vejen.
 4. Efter motoren er færdiglavet og monteret i den nye Mercedes vil den gennemgå flere prøver. Motoren kontrolleres for unødig støj og friktion ved hjælp af en række målere. Motorolien skiftes omkring 60 gange for at fjerne hver eneste partikel i motoren under prøverne.
 5. På en Mercedes er der som standard monteret skivebremser på alle fire hjul. For- og bagbremserne aktiveres individuelt i tilfælde af at ét af bremsesystemerne svigter. Dermed vil det andet bremsesystem kunne tage over.
 6. Alle Mercedes biler har indbygget en lille støddæmper i deres styresystem. Det er udviklet til at øge komforten når man kører over bump eller kører på en glat vej.
 7. Bilen skjulte dele bliver forseglet med en form for zink støv, der modvirker kondens og beskytter mod rust.
 8. Selv efter svejsearbejde er færdiggjort, er mange af bilens dele spændt efter manuelt.
 9. Inden bilen skal i malekabinen, bliver bilen sænket ned i et kar med 52 ton grunder, der sikrer at belægningen kommer ind i alle revner og kanter.
 10. Efter Mercedes bilen har været sænket ned i karet med grunder, gennemgår bilen en grundig undervognsbehandling.
 11. Mellem de fire lag maling vil bilerne blive håndpoleret, inden de får endnu et lag maling. Det allersidste lag lak lægges på manuelt for at sikre at bilen får en blank overflade.
 12. Alle kromoverflader på Mercedes-Benz biler har fået to lag af en kobberblanding inden det bliver belagt med krom.
 13. Selv den mindste Mercedes biler på markedet har væsentlig større kabine end de fleste større biler fra andre bilfabrikanter.
 14. Mercedes biler har et unikt airconditionanlæg, hvor luften bliver rengjort og filtreret inden det kommer ind i bilen og det gamle luft bliver udsluset via kanaler bagerst i kabinen.
 15. Ortopædkirurger har været med til at designe sæderne i en Mercedes, så de giver den perfekte støtte til ryg og knæ.
 16. Hver sæde har indbyggede fjedrer, der fjerner rystelser og bevægelser under køreturen,
 17. Servostyringen der anvendes i Mercedes Benz biler bruger en særlig servo-booster, der giver en bedre håndtering og et mere fast greb på vejbanen med forhjulene.Postet by ag via AdSet linkbuilding network