0

3 konfirmations underholdning ideer

Konfirmations underholdning ideer? Hvis du skal afholde en konfirmation eller måske er gæst til en konfirmation hvor en ung konfirmand skal fejres, så skal der selvfølgelig også noget konfirmations underholdning til festen.

Underholdning til en fest kan dække over mange ting, men til en konfirmation er der dog en begrænsning for hvad man kan lave.

Derfor får du her en samling af gode ideer til konfirmationen som kan skabe den gode underholdning.

Konfirmationstalen er traditionel til konfirmanden

En tale er den traditionelle ting og underholdning til enhver konfirmation hvor det hovedsagelig er forældre, bedsteforældre og andre nære personer til drengen og pigen der afholder en tale.

Det kan være ret svært at skrive en god tale, men hvis du vil gøre forsøget, så skal du satse på at skrive en tale der indeholder de væsentlige elementer for at være det gode og ikke mindst sjove indslag.

De sjove taler er altid hvad folk husker, og det at skrive en sjov tale er faktisk ikke så svært. Start ud med at finde noget uskyldigt og lidt morsomt om konfirmanden, og så laver du oversigt i punktform med 5 ting som talen skal indeholde og skriver ud fra dette. Hold talen nede på maks. at skulle vare 5 minutter, for så bliver den ikke langtrukken og kedelig.

Den obligatoriske konfirmationssang som underholdning

Til alle konfirmationer hører der jo sange til, og som regel er der flere sange til en konfirmation. Disse er dog ret ofte ret traditionelle og for at sige det, lidt småkedelige, så måske hvis du overvejer at lave en sang, så sats på at lave sangen lidt anderledes.

For at lave en anderledes sang, så skulle du overveje at bruge en mere moderne melodi i forhold til de traditionelle der altid bliver brugt, som f.eks. en moderne melodi der dog skal være velkendt som de kendte numre fra Gasolin eller andre velkendte bands. Derudover så er en sjov tekst altid en god anderledes tekst, så sats på noget der kan få folk til at grine, uden at det dog gør konfirmanden eller andre beklemt ved situationen.

En tipskupon leg som det sjove afslappet indslag om konfirmanden

Den afslappet underholdning der sætter konfirmanden i højsædet, kunne være en tipskupon med 13 spørgsmål om konfirmanden.

Det gode ved dette indslag, er at det drejer sig konfirmanden og det samtidig er en sjov anderledes leg der er helt uskyldig og afslappende for alle gæster.

Du laver en tipskupon ved at lave en powerpoint, som indeholder 13 spørgsmål, der drejer sig om konfirmanden. Hvert spørgsmål har 3 forskellige svar muligheder, og dem skal gæsterne og hovedpersonen så besvare. For at lave lidt sjov ud af det, så er der fiktive sjove præmier til nummer 1 til 3 som har gættet bedst.

Hvis du har problemer med dette, så find alle de gode ideer til konfirmationen på Konfirmationsnyt, hvor du finder alt om underholdning, konfirmation, konfirmanden, gaver og alt andet vedrørende det at blive konfirmand eller afholde konfirmation.

Postet af konfirmationsnyt via AdSet.