0

4 tips til at få flere penge i hverdagen

Der findes mange måder hvorpå man kan skaffe flere penge. De fleste tænker kun på deres faste arbejde og derefter lyssky forretninger eller anden kriminalitet. Da de fleste heldigvis ikke vil begå kriminalitet, så er de fleste personer samtidigt bundne af deres normale arbejde i forhold til deres økonomi. Men der findes faktisk mange rigtig gode og lovlige metoder til at skaffe flere penge.

Er du desuden bange for at miste din faste lønindtægt, så kunne du overveje at melde dig ind i en a-kasse.

Sælg dine ting

Det er naturligvis ikke sjovt at sælge alle sine ting. Gør man dette, så er det nok også begrænset hvor mange ekstra penge man får, da men nu skal ud og købe en masse nye ting. Til gengæld har de fleste en masse ting, som fortsat er brugbare, men som bare aldrig bliver brugt. Måske blev de brugt en gang, eller måske har det været et regulært fejlkøb, som har fået lov at stå i et hjørne, eller er kommet på loftet. Gennemgå alle de ting du ikke bruger, og sælg dem. Der er ofte andre personer der kan få god glæde af tingene, og så kan du samtidigt tjene nogle penge.

Lån penge

Dette kan du ikke gøre hele tiden, da du så ender med en stor gæld. Men står du i en specifik situation, hvor du mangler penge netop nu, så kan du eksempelvis besøge et lånesite som www.stirling.dk og der finde et godt lån, som passer til dig. Der er mange lån at vælge imellem og du kan ofte have pengene på din konto allerede næste dag.

Husk dog at et lån ikke er ekstra penge, men bare penge du får på et andet tidspunkt. Står du med et aktuelt behov for penge nu, så kan et lån være en god ting. Men husk at lånet skal betales tilbage, så du skal være i stand til at spare i de efterfølgende måneder.

Få en avisrute

De fleste tænker nok børnearbejde, når de hører ordet avisrute. Ikke børnearbejde i den traditionelle og yderst ubehagelige stil, men at det ofte er børn der har avisruter i Danmark. Men pengene i en avisrute er faktisk ok for en voksen, hvis man midlertidigt mangler nogle ekstra penge i hverdagen. Har du en knallert eller en scooter, så tager det ikke lang tid at køre ud med aviser og reklamer, og derfor kan du nå et langt større område, end de fleste børn kan.

Køb dine ting brugt

Dette er ganske vist ikke et tip til at tjene penge, men i stedet til at spare penge. Du kan købe næsten alt brugt. Der er naturligvis dagligdags ting, som du ikke kan købe brugt. Madvarer, tandpasta, shampoo og toiletpapir må du give fuld pris for. Men næsten alt andet kan købes brugt. Der findes genbrugsbutikker i hele landet, hvor du bl.a. kan købe tøj. Du kan tage til loppemarkeder og købe ting til boligen. Skal du have ny bil, så er der også mange penge at spare ved at købe en ny brugt bil, fremfor at købe en helt ny bil.

Postet af tjalfe via AdSet.Tags: