0

5 Mand til manden i 40\’erne, som har alt

Makita bordrundsav – den skarpeste sav i skuret!
En Makita Bordrundsav er en meget bruger venlig sav. Du kan bruge saven i alle højder og hjørner. Samtidig med at saven er bruger venlig er den også utrolig effektiv. Den skærer træ hurtigere end du kan forestille dig, og før du har skåret dig selv i fingeren, er jobbet klaret! Makita bordrundsav er noget af et vidunder og har revolutioneret hele sav-markedet.

Surfboard – The cold Hawaii er livet!
Hvis din mand har fået den kendte 40 års vom, så er det på tide at sende ham ud i bølgerne! Med et surfboard fra de populære mærker som Ripcurl eller Billabong er det muligt ridde bølgerne i løbet af 2-3 dage med træning. Det er både sjovt og så er det lidt sejt, da det ikke er mange surfere man ser her i Danmark! Så det er bare med at få sendt ham afsted, så bliver han lidt glad i låget, og det gavner vel egentlig også dig!

En tablet – nyhederne kommer til dig!
En tablet kan ikke undværes, og slet ikke for en mand som din, hele tiden skal holde sig opdateret på de seneste sports nyheder og bare nyheder generelt. Derfor er det vigtigt at han har en tablet, hvor han blot er et klik væk, fra det hele. Det handler egentlig ikke kun om nyheder, for med en tablet kan han også lave aftaler med gutterne, så de kan finde ud af hvornår de skal ud og drikke bajer – så du kan hygge dig med veninderne! Ud i en elektronik butik, de er altså ikke særligt dyre!

En Weber kulgrill – mandens køkken!
Mandens køkken skal ikke undervurderes og der kan bestemt komme nogle gode stunder ud af det, såvel som pølser. Derfor er det klart at din mand skal have en Weber kulgrill, og tro mig når jeg siger det vil give ham mere selvtillid og føle sig mere som en mand. En Weber grill kan typisk købes alle steder, så det en gave som vil være let tilgængelig for dig, og så er der jo mere tid til ungerne! Win – win situation, hvis du spørger mig!

En drone – så han kan flyve syd på
En drone er det nye hotte legetøj og en ægte gadget mand vil uden tvivl savle efter at få fingrene i sådan en drone. De er ret dyre, men bestemt alle pengene værd, hvis din mand er en mand som elsker legetøj og gadgets! En drone kan være interessant for dine børn også og han kan lære dem at flyve med den, men pas på! Før man har set sig om er dronen smadret ind i et træ. God fornøjelse og tillykke med ham

Postet af Millevm via AdSet.