0

Bestyrelsesuddannelse og fremtiden

Din virksomhed er i vækst, og som følge deraf stiger kravene til niveauet i din bestyrelse. Det er trodsalt dem der træffer de store beslutninger i din virksomhed. Er niveauet blandt medlemmerne højt nok, eller er der et behov for at styrke deres kompetencer markant? Du ved godt at du bliver nød til at investere i dem, for at din virksomhed fortsat er gearet til fremtiden. Hvilke muligheder er der på markedet og hvilken vej skal du vælge at gå. Det kommer vi omkring, når vi kort og præcist gennemgår mulighederne for din virksomhed.

Dine muligheder:

Overordnet set kan dine muligheder deles op efter hvor lang tid uddannelsen må tage. Forstået på den måde at du skal gøre op med dig selv, hvor længe du kan undvære dine bestyrelsesmedlemmer. De nuværende tilbud inden for bestyrelsesuddannelsen strækker sig over alt fra 1 dag til 6 måneder. Men det er de færreste virksomheder der har lyst eller tid til at undvære deres dele af deres bestyrelse i lang tid. Derfor er der også gennem de seneste år, sket en markant vækst i udbuddet af kortere og mere intensive uddannelser. Disse tilbydes typisk af private virksomheder, hvorimod de længere uddannelser varetages af de store aktører såsom CBS, AU osv. De er mere at kategorisere som en ”hel” uddannelsen fremfor et ”kursus”.

Hvordan vælges rigtigt?

Det bringer os tilbage til spørgsmålet om hvor længe du kan undvære din bestyrelse. Hvis du begynder at have travlt i din virksomhed, så er tidspunktet måske det rette for at give den en lidt længere uddannelse. Det er vigtigt at du husker, at det er en investering i dine medarbejdere, og at det vil gavne din virksomhed på sigt. Derfor skal du dog ikke sende dine værdifulde bestyrelsesmedlemmer på lange kursus hvis i allerede har så travlt at ingen kan undværes. Det er her hvor du skal vælge de kortere uddannelser. F.eks. et at dem der forløber over en 3 dage. En af de førende aktører inden for dette felt, er Board Assure. De tilbyder netop en bestyrelsesuddannelse, der kan overstås på en weekend. Niveau på lige netop denne uddannelse er helt i top, og undervisningen foretages af erfarne fra branchen.

Hvad får du ud af det.

Tager vi udgangspunkt i den fremhævede uddannelse fra Board Assure, så vil dine bestyrelsesmedlemmer komme ud af uddannelsen med en helt del redskaber. Det der dog er helt unikt ved denne uddannelse, er at man ved afslutning af uddannelsen, får lov til at prøve sin læring af med ”The Board Game”. Et simuleringsspil hvor man skal træffe virkelighedstro beslutninger i nuet. Derudover kommer kursisterne også med i et bredt netværk fuld af andre bestyrelsesmedlemmer. Netværk er super vigtigt, da det giver adgang til sparing, og det kan du altid få gennem dette netværk.Postet by Green Tea via AdSet linkbuilding network