0

Billigt Babytøj – Hvad kan anbefales?

Venter du barn, er det dit første barn? Ja, så kan det være en jungle, at skulle ud og finde billigt babytøj, specielt når det handler om kvalitet og pris. Kender du nogen der har småfolk, så har de en mening om hvad der er godt/skidt, men ikke alle er enige om hvad der er godt.
Det kommer nok også meget an på hvordan man selv er som person. Hvis man selv er til mærketøj, og alt skal have det rigtige ”brand” navn, ja så bliver det en meget dyr fornøjelse at få børn. Ikke nok med at tøjet er dyrt, det bliver også udskiftet så hurtigt (i starten), at børnene kun når at have det på i 1-2 mdr. før du skal op i næste babystørrelse (da børnene jo vokser hurtigt).
Ligesom, når børn spiser eller på anden måde griser tøjet til, og pletterne ikke vil komme af i vask (det sker ofte), så er det ikke det fedeste at have givet en masse penge for en body eller trøje, der lige er til skraldespanden. Så hvis man vælger børne mærketøj, hvor de skal have det rigtige brand, så vil det helt sikkert blive meget dyrt, at give dem tøj på.
Hvis man derimod selv er en Vero Moda, H&M – pige, så kan baby og børnetøj jo købes meget billigere i butikker som H&M, Bilka og webshops på nettet. På den måde vil det ikke komme til at koste dig en mindre formue på tøj, som hvis det skal være mærketøj. Desuden vil det heller ikke være en katastrofe, hvis børnene sviner tøjet til, og der kommer pletter, der ikke kan komme af i vask. Så betyder det ikke så meget, da du jo ikke har brugt en masse penge på et bestemt og dyrt brand.

Hvad er forskellen i pris & kvalitet?

Hvis vi starter med prisen, da kan der være stor forskel på priserne på tøj. Hvis vi nu tager et par eksempler på mærketøj til baby, hvor vi tager eksempler på det de bruger mest, bodyer og sparkedragter. Her kan man eksempelvis købe en Bodystocking fra Danefæ fra kr. 179,- til 229,-. Når man så tænker på antallet af body´s du skal bruge, ja så bliver det meget dyrt.
Hvis man kigger på Bilka og H&M, ja så vil du kunne finde bodystockings i eksempelvis 3-pak til kr. 69,95. Så bliver det straks billigere at have en baby pige eller baby dreng.
Du kan også være heldig at finde kvalitets mærker, der måske ikke er så kendte i Danmark, men hvor kvaliteten er høj, og samtidigt er på tilbud –i vores søgen, da fandt vi f.eks. denne 3-pak body til kun kr. 68, på den danske webshop BabyKidz, der sælger babytøj og tøj til børn mm. Samtidigt er disse bodystockings´ i et godt kvalitetsmærke.
Lige meget hvem man spørger (af forældre), så har de en mening om pris og kvalitet, dog efter at have gennemgået en masse korrespondance og undersøgelser af pris kontra kvalitet, så er der ikke den store forskel på kvalitet. Dvs. en pris der er 2-3 gange eller mere for en body eller sparkedragt, kan ikke dokumenteres som værende en indikation af kvalitet.

Udtalelser fra forældre

Vi har her samlet nogle udtalelser fra baby forældre, omkring kvalitet og pris, og om hvad de mener man skal vælge:

”Det tøj fra HM vores datter har gået i er blevet vasket mange gange og jeg synes ikke det ser forvasket ud hurtigt. Vi har gemt det meste til lillesøster”.
”Et mærke jeg ikke kan anbefale er småfolk. Bodyerne derfra er ikke gennemfarvede, og efter en enkelt vask ser det så slidt ud. Det er lidt træls når man giver 180 kr for en body”.
”Jeg har købt tøj fra Danefæ og jeg er ikke imponeret over kvaliteten. 3 ud af 4 bluser er gået op i syningen efter få vaske”.
”Der er ikke den store forskel på kvaliteten af dyre og billige mærker, især fordi små børn bruger deres tøj så relativt kort tid at de nærmest ikke slider på det”.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network