0

Boligadvokat? Få gratis 3 tilbud

Skal du til at sælge eller købe bolig så kan det tit være en rigtig god idé, at du laver en aftale med en faglærd boligadvokat i din kommune. Ejendomsmæglere har som de fleste ved ikke det bedste ry og det er muligvis ikke helt uden grund. Mange mennesker har i tidens løb været utilfredse med mægleren ved salg af bolig. Heldigvis har du mulighed for at klage til Disciplinærnævnet for Ejendomsformidling, der er et uvildigt organ, som behandler klager fra kunder over ejendomsmæglere.

I 2016 ekspederede nævnet sammenlagt 158 klager, og 78 klagere fik medhold i deres sag. Det kan derfor godt betale sig at klage, hvis man er utilfreds med den købsproces du har været igennem. Manglende tilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2015 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen er med i denne gruppe.

At der klages over gennemførelsen af et boligkøb kan ikke overraske nogen. Pålidelig køberrådgivning er central i enhver bolighandel. Den mest erfarne køberrådgivning får man fra pålidelige boligadvokater, der er vant til at tænke juridisk.

Det er for eks. en generel misforståelse, at ejendomsmægleren deltager såfremt køberen opdager fejl ved ejendommen efter at købet er afsluttet. Det er lige her en boligadvokat kan være praktisk. Her er et område med, hvornår du kan få behov for boligadvokat assistance. Du har netop købt en bolig men er i tvivl om, hvorvidt mægleren har begået en fejl. Kan du muligvis gøre krav gældende mod ejendomsmægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at få skriftlig information fra ejendomsmægleren og så læse alle papirer nøje for blandt andet at finde ud af om mægleren kan holdes ansvarlig i tilfælde af, at han har lavet fejl.

Det kan være vanskeligt at finde en effektiv boligadvokat tæt på dig. Løsningen er at anvende en af nettets gratis online services eksempelvis 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og enkelt få 3 tilbud fra faglærde boligadvokater, som er interesseret i at løse din sag. Det gælder uanset om det er køb, salg, rådgivning eller anden form for assistance som en boligadvokat tilbyder.

Du udfylder enkelt onlineskemaet på fire minutter og beskriver, hvorfor du har behov for en boligadvokat. I løbet af 2 dage får du skarpe tilbud på sagen fra tre troværdige boligadvokater tæt på dig Du afgør selv, hvilket af de leverede tilbud du vil gøre brug af.

Er der ikke nogen af henvendelserne, du er tilfreds med, så er det helt i orden at takke nej til alle tre tilbud. Det er som før nævnt fuldstændig gratis og uforpligtende så derfor kan det næsten ikke blive lettere. Samtidig kan du spare ca 20 procent på advokatsalæret.

Boligadvokaterne nær dig er i konkurrence om din boligsag og således er du sikret, at du modtager nogle konkrete tilbud. Vælg den enkle løsning og bestil tre tilbud i dag!

Her er en liste med eksempler på fagudtryk, man kan støde på under et boligsalg:

  • Afdragsfrit lån
  • Andelsbolig
  • Entreprisesager
  • Frister
  • Gældspleje
  • Lejeret
  • Misligeholdelse
  • Salg af udlejningsejendomme

Postet af ErikOlesen via AdSet.