0

CEKTOS: Psykoterapi handler om livet

PSYKOTERAPI

Tør du at leve livet eller er du i et livsstadie hvor du ikke kan genkende dig selv eller dine egne handlinger? Det er vigtigt at leve det liv du har – på den måde du vil. Du er den vigtigste faktor i dit eget liv. Derfor skal kræver det også at du tager hånd om dig selv – både i gode og dårlige tidspunkter. Når først du har mod på livet, og er bevidst omkring dig selv og omkring dine tanker og følelser kommer du på rette kurs. Når du kender dig selv, bliver du bedre til at tackle livssituationer og følelser der pludselig byder sig. Det er vigtigt at du indser at følelser og tanker er naturligt, at død og liv også er naturens gang. Psykoterapi kan hjælpe dig langt hen af vejen, men vigtigst af alt er dig selv! Du er din egen force til et glædeligt liv.

Terapi og psykoterapi, handler derfor både om livet, men også dets mange facetter og det modsatte deraf. På denne måde bliver psykoterapi noget for alle og enhver der blot har noget at dele.

HVAD KAN PSYKOTERAPI?

Psykoterapi er i hovedsagen terapi for den menneskelige psyke. Her får du gode råd til hvordan du selv kan regulere din tankevirksomhed. Du lærer at lytte til dig selv samt til dine behov. Føler du dig stresset, deprimeret, angst eller andet vil du ligeledes få nogle værktøjer til at bearbejde dette. På denne måde kan du øge din bevidsthed omkring dig selv. Det er her vigtigt at huske at du ikke er den eneste i verden, der går og har det som DU har det. Alle oplever perioder med sorg, frustration, fortvivlethed, stres og særlig sensitive perioder. Selvom at, vi er meget forskellige har vi alle problemer og livskomplikationer, der er vigtigt at huske på – dette er en del af livet, det er bare lige med at lære hvordan livet, når det virkelig rammer, kan tackles på nemmeste vis. Det kan være svært at overskue, og derfor er vi, psykoterapeuter, her for dig.

KORT FORTALT – HVAD ER PSYKOTERAPI

Det er vanskeligt helt præcist at indramme hvad psykoterapi er, da det er et meget variabelt, og ikke mindst bredt, fænomen, både fordi det kan vinkles meget individuelt, og fordi det kan udføres i grupper, familie eller i andre sammenhænge. Hvis ikke du har forsøgt dig med psykoterapi, og er i tvivl om hvordan der udføres, hvordan det foregår og om det er noget for dig, kan vi kort give et oprids. Psykoterapi handler om menneskers psykiske velvære, og hvordan dette kan optimeres på en måde hvor der ikke skal medicineres eller hvor der skal tages stilling om hvordan man kan komme videre.

For at komme til psykoterapi, behøver du ikke at have en krise eller en livssituation der er meget forringet. Nogle gange skal der blot en samtale til, for at opnå en form for klarsyn. Derfor er psykoterapi faktisk noget der er for alle – unge, gamle, voksne, familier og par. Nogle mennesker ønsker plot personlig vejledning og videreudvikling, andre har brug for konsultationer der giver den øget livsglæde. Der er mange måder at tackle livet på, psykoterapeutisk samtale er blot en af dem. På denne måde bidrager psykoterapi til et give en bedre livskvalitet da det hjælper rigtig mange til at få en bedre selvforståelse, til at kunne forstå egne agter, tanker og følelser.

Vi er CEKTOS psykologer og kan hjælpe dig videre. Vi har kontorer i Næstved, Hellerup og i København. Hos os bliver alle behandlet som mennesker, ligeledes er inden tanker eller problemer tabuiserede. Vi rækker hånden ud, og venter blot på at du tager i mod.Postet by Cektos via AdSet linkbuilding network