0

Cykeludstyr du ikke kan undvære

1. Cykelholder til bilen

Hvis du har børn, så er en cykelholder til bilen næsten et must. Som du nok har erfaret, så er det ikke altid, at dine børn gider at cykle hjem fra skole eller deres kammerater.

Derfor er det mere end oplagt med en cykelholder, der hurtigt og enkelt kan transportere cykler fra a til z. Der findes et hav af forskellige cykelholdere på markedet, men du går aldrig helt galt i byen, hvis du vælge at købe en cykelholder fra Thule. Thule er nemlig et yderst anerkendt mærke inden for cykelverdenen og har altid været associeret med god kvalitet og lang levetid.

Læs mere om valg af cykelholder her: http://findcykelholder.dk.

2. Lappegrej + dækjern

Hvis du cykler meget, så har du forhåbentlig et sæt lappegrej og et par dækjern med i tasken. Der findes ikke noget værre end at punktere et øde sted uden at have noget som helst lappegrej med.

Derfor skal du gøre det til en vane at medbringe lappegrej og dækjern, når du skal ud at cykle. Du ved aldrig, hvornår du kan punktere. Derfor kan du ligeså godt være så forberedt som overhovedet muligt.

3. Cykelhjelmen er et must

Cykelhjelmen skal selvfølgelig med på denne liste, da den er så uhyre vigtig for din sikkerhed. Der er en grund til, at alle eksperter anbefaler at tage en hjelm på, når du er ude at cykle.

Cykelhjelmen øger dine chancer for at overleve ganske markant, hvorfor det ganske enkelt ikke kan betale sig at lade vær med at tage den på. Hvis du er virkelig øm over din frisure og dit udseende, så kan du i stedet vælge at bruge en cykelairbag. Denne nye form for cykelhjelm er lige kommet til Danmark, og den er faktisk CE-godkendt, så du kan med ro i sindet bruge den. Læs mere om den her: http://cykelskolen.dk/cykelairbag-en-ny-og-revolutionerende-cykelhjelm/

4. En dunkholder til vandflasken

Hvis du bruger meget tid på at cykle, så ved du også godt, hvor vigtigt det er med hydrering. Hvis ikke du får noget væske, når du cykler langt, så vil din krop meget hurtigt gå tør for energi, hvilket kan være katastrofalt.

Læs testen af dunkholderen fra Custom Elite: http://cykelskolen.dk/elite-custom-race-flaskeholder-test/

I værste tilfælde vil du dehydrere, hvilket er meget usundt for kroppen. Derfor skal du selvfølgelig have monteret en eller flere dunkholdere på din cykel, så dine vandflasker kan komme med uden problemer.

Hvis du har ovenstående cykeludstyr, så er du uden tvivl klædt godt på til at cyke de danske landeveje helt tynde for asfalt.

God tur!