0

Danske dna-tests der fokuserer på mere livskvalitet

Nye Danske DNA-tests

Vores arts – homo sapiens – DNA er næsten 200.000 år gammelt. Trods det er det først inden for det seneste århundrede, og faktisk næsten kun årti, at vi har kunnet udtrække og undersøge vores DNA. Og det er endnu mere nyt, at vi har lært at identificere særlige genvarianter i en genotype og forstå, hvordan disse kan påvirke en lang række faktorer, som har indvirkning på vores helbred og dagligdag – lige fra vores kost og optagelse af næringsstoffer til sportslige evner, fra disponering for allergier til anlæg for akne og fra vores vægt til, hvordan vi reagerer på stress for blot at nævne nogle få ting.

Personlige DNA-tests til mænd og kvinder

Ny generation af DNA-tests

Med en helt ny generation af DNA-tests bydes du nu også velkommen blandt en enestående gruppe mennesker, som har valgt at tage et kig ind i deres geners byggesten, ind i det materiale, som gør dig biologisk unik. Og netop fordi vi alle er genetiske unikke bør enhver vejledning om, hvordan du kan anvende råd om kost, fysisk form og helbred selvfølgelig ligeså være unikt og individuelt tilpasset til netop dig. Og det er nøjagtig det, de gør hos New Life Genetics som er det Danske firma der i et helt unikt samarbejde med genforskere over hele verden, nemlig at samle alle vigtige oplysninger i en personlig genetisk rapport, der er baseret på den sidst nye, evidensbaserede forskning og samtidigt er skrevet på et letforståeligt sprog som de fleste vil kunne forstå og udnytte i deres fremtidige liv.

Tag et vigtigt skridt mod et bedre og formentligt også meget længere og syndere liv, som således vil være baseret på en dyb indsigt og viden om dine personlige gener. Selv om DNA-test er noget relativt nyt, har det allerede vist sig at der med denne nye genetiske viden er et ekstremt stort potentiale heri og i de positive resultater, som de kan give i den enkeltes hverdag. Der kan endda være ret store ændringer i livskvalitet ved blot meget små justeringer i kost eller livsstil.

En personlig gentest til alle

Denne nye serie af DNA-tests kan du finde og læse meget mere om her Danske DNA-tests. Og du vil finde udvalget stort, da det spænder over en lang række gentests der alle kan ændre din livskvalitet på den ene eller anden måde. En DNA-test der omhandler alt omkring Sport og Fitness for både mænd og kvinder, en test der bland andet vil give en stor indsigt i den korrekte træning, den optimale kost, og hvordan du reagerer på forskellige vitaminer og mikroernæring. Og for eksempel en Talent DNAtest som ud over at være optimale for børn, også med stor værdi kan foretages af voksne i alle aldre da du med en sådan test vil kunne finde skjulte og latente talenter der vil kunne gøre en forskel i dit fremtidige liv.

Men find din egen foretrukne genetiske test og start en unik proces allerede i morgen. www.newlifegenetis.com

Postet af Tetersen via AdSet.Tags: