0

Din Køreskole i Roskilde med den højste beståelsesprocent

Din Køreskole i Roskilde med den højste beståelsesprocent

Vi er den bedst vurderede køreskole i Roskilde.
Som en af ​​de hurtigst voksende uafhængige køreskoler i Roskilde ved vi præcis, hvad der kræves for at få dig på vej. Vi er stolte over at være eksperter så første gang, hvor over 80% af vores studerende får deres kørekort ved første forsøg, men da hver ny elev lærer med forskellige hastigheder, skræddersyer vi alt vores køreundervisning tilpasset hver elev.
At lære at køre i Roskilde handler ikke kun om at få kørekort, men er en vigtig færdighed for livet. Det betyder, at du ikke behøver at stole på offentlig transport, taxier eller lifts fra familiemedlemmer, og har friheden til at udforske og rejse i din egen tid.

Juuls Køreskole har et stadigt voksende team af sjove, venlige og professionelle kørelærere med en passion for undervisning. Vi vil have dig til at nyde dine køreundervisning og få kørekortet, som din indsats fortjener, til meget overkommelige priser, og uden at gå på kompromis med den kvalitet, der er blevet vores kendetegn.

Vi har en komplet liste over vores kørelærere på vores hjemmeside.
Afhængigt af dine præferencer kan du beslutte at vælge din instruktør baseret på deres bil eller for at gøre tingene lettere for dig, lad os vælge hvem vi synes er den mest passende instruktør til dig.

Tidligere besøgende på vores websted kan have bemærket, at vores hold af instruktører ikke ændrer sig meget, og det er noget, vi er meget stolte af. Vi arbejder tæt sammen som et team og hjælper hinanden, når vi kan, hvilket har resulteret i at vi skaber et godt og dedikeret team af kørelærere.

Hvis du gerne vil lære at køre, forstår vi, at du måske har mange spørgsmål eller noget, som  du ikke helt er sikker på. Derfor er vi mere end glade for at hjælpe. Bare ring til os på 27 22 10 22  for at tale med os, og vi vil være i stand til at besvare spørgsmål.
Tillid til køreskole
Hvis du har søgt efter køreundervisning i Roskilde og stødt på Juuls Køreskole, er det måske på grund af alle de positive anmeldelser, vi har haft på vores hjemmeside, på vores Facebook-side og andre steder. Vi har tilbudt køreundervisning siden 1992 og har hjulpet hundredvis af mennesker til at få deres kørekort personbil og/eller motorcykel.. Med over 10 kvalificerede instruktører er vi heldige, fordi vi er i stand til at matche dig med præcis den bil og instruktør der passer dig.
Du kan kontakte vores team seks dage om ugen for at bestille lektioner eller bare spørge, hvis der er nogen i din familie, der gerne vil starte lektioner i de kommende uger. Vi holder hver onsdag gratis og uforpligtende introaften, hvor du kan høre om hvordan vi arbejder og stille alle de spørgsmål du ligger inde med. Du behøves ikke tilmelde dig men bare kom forbi på Rådmandshaven 4, 4000 RoskildePostet by telanco via AdSet linkbuilding network