0

Disse 4 garnproducenter bør du kende til

Interesserer du dig for enten strikning, hækling eller broderi, så kender du højst sandsynligt til en række garnproducenter. Der er nemlig rigtigt mange producenter af garn – både danske og udenlandske. I denne artikel kan du læse om 4 garnproducenter, som har gjort sig særligt bemærket de seneste 5 år.

DROPS Design / Garnstudio

Man behøves ikke have strikket, hæklet eller broderet i mange år for at kende til DROPS Design / Garnstudio. Det er nemlig en særdeles populær garnproducent, som er en af de førende (hvis ikke den førende) producent af garn på det danske marked. Vil du købe garn i høj kvalitet til lave priser, så vil det være oplagt at kigge efter garn fra DROPS Design. Denne garnproducent er bl.a. kendt for DROPS Loves You, Air, Alaska og mange andre spændende garnkvaliteter.

Infinity Hearts

Infinity Hearts er en af de nyere spillere på markedet, som har formået at skabe en stor popularitet på ganske kort tid. Infinity Hearts har specialiseret sig i strikkegarn og hæklegarn, som bærer præg af meget høj kvalitet. Ydermere er der fokus på faste, lave priser, så alle kreative danskere har mulighed for at købe garn til konkurrencedygtige priser.

Er det første gang, at du hører om Infinity Hearts garn, så bør du klikke dig ind på garnproducentens hjemmeside og læse mere om, hvordan denne garnproducent adskiller sig fra de mange andre producenter. Foreløbigt er der tale om et brand, der hovedsageligt forhandles af danske forhandlere. Dog vil det ikke være overraskende, hvis Infinity Hearts også vil positionere sig i udlandet i fremtiden.

Hoooked

Hoooked er en garnproducent, der i høj grad skiller sig ud fra mængden. Denne garnproducent har bl.a. specialiseret sig i tekstilgarn / økologisk garn. Det drejer sig bl.a. om Hoooked Zpagetti og Hoooked Ribbon XL, som du højst sandsynligt allerede har et vis kendskab til. Det er i hvert fald to af de garnkvaliteter, der storhitter på det danske marked i øjeblikket.

Hoooked er langt fra det billigste garnmærke, men til gengæld kan være sikker på, at kvaliteten er i orden. Man får altså kvalitet for alle pengene, hvis man handler garn fra Hoooked.

BC Garn

Sidst, men ikke mindst er det helt sikkert værd at nævne BC garn, som også er en anbefalelsesværdig garnproducent. BC garn har skabt begejstring med sine mange populære garnkvaliteter, som bl.a. omfatter Alba, Selba og Semilla. Sidstnævnte er blandt de garnkvaliteter, der har solgt bedst i danske garnbutikker de seneste år.

Prismæssigt befinder BC garn sig i mellemprisklassen, hvor der også findes rigtigt mange andre garnmærker. BC garn forhandler hovedsageligt strikkegarn og hæklegarn, der er fremstillet af bomuld og / eller uld. Der bliver udelukkende anvendte de bedste materialer for at sikre den højeste kvalitet. Tilmed kan man glæde sig over, at garnet er særdeles nemt at arbejde med – selv for nybegynderen.

 

Postet af martind via AdSet.Tags: