0

Disse reservedele kan du sagtens købe brugt som autoophug

Du kan spare mange penge på at købe brugte reservedele i stedet for nye når tiden er inde til at reparere din bil. Dine muligheder er mange, da du kan købe brugte dele fra private eller fra professionelle autoophuggere, der har restaureret og testet delene fuldstændig. Autoparts24 samarbejder med de bedste partnere indenfor autoophug i hele Europa, så det er din sikkerhed for at vi kun sælger dig de bedste dele.

Selv om brugte dele er billigere end nye, er det ikke alle brugte bildele, som det er lige sikkert at købe brugte. Nogle har en tendens til at vise tegn på slitage og alder, og kan måske endda være direkte farlige at bruge som erstatninger. Hvilke brugte bildele er værd at købe for at spare penge? Vi giver dig et lille overblik over de mest populære.

Fælge

Hvis fælgene på din gamle bil er begyndt vise tegn på slitage og måske endda er begyndt at ruste, så kan du overveje at udskifte dem. Hvis du går online og leder, så kan du finde masser af lækre fælge, der ikke fejler noget, men som er blevet udskiftet til fordel for noget smartere. Men det betyder ikke, at du kun finder gamle stålfælge brugt. Man kan finde alufælge og andre lækre ting på bilder, der skal skrottes og disse vil oftest gå for en brøkdel af den oprindelige pris. Sørg blot for, at de er i tiptop stand.

Reservehjul

Hvis man ikke ønsker at skulle betale mange hundrede kroner for et nyt reservehjul, så er der heldigvis gode muligheder for at finde et brugt. Disse kan oftest findes fra skrottede biler og hvis man er rigtigt heldig, så er de oftere nyere end det man havde i forvejen.

Spejle

Spejle er en af de ting som rigtigt mange undervurderer prisen på. Et nyt sidespejl med varme og andre funktioner kan koste en mindre formue, men heldigvis er et brugt spejl mindst lige så godt som et nyt. Derfor kan man roligt købe det brugt og det endda ofte til under halvdelen af nyprisen.

Bilruder

Hvis du skal udskifte en revnet eller knust bilrude eller måske soltaget på din bil, så bør du overveje at spare nogle penge ved at finde en brugt. Det er ikkeblot selve ruden du kan spare penge på, men du kan finde strømforsyningsmotorer, hardware og strømafbrydereder kan holde mange år endnu til billige penge sammenlignet med nye dele.

Gearkasser

En ny gearkasse kan koste dig mange tusinde kroner. Afhængigt af din bils alder kan du måske reducere din reparationsregning betydeligt ved at vælge en brugt gearkasse fremfor en ny. Du skal blot sikre dig, at den er velholdt og ikke har skjulte fejl.

Indvendige dele

Brugte dele kan være et godt valg, hvis du skal udskifte et bilsæde, gulvmåtterne, rattet eller andre indvendige dele. Brugte reservedele kan have en smule slitage, men du kan sandsynligvis finde dem i samme tilstand som resten af ​​dit køretøj.Postet by soren-holm via AdSet linkbuilding network