0

Dødsbo rydning – hvad gør du lige?

hvis man står med et dødsbo kan dette have talrig ambivalente følelser omkring det. Det kan være en stor mundfuld oveni sorgen over den person man har mistet, og det kan måske virkelig uoverskueligt. Der er sikkert mange ting I ønsker at beholde, men hvad gør man med resten af dødsboets indhold?

Det kan være langtrukkent og hårdt at tømme den afdødes bolig og det svækker ens glæde og overskud meget. Med Dødsbo hjælpens hjælp kan du hurtigt få det overstået og føle dig lettet og få mere overskud. Det er hverken rart eller nemt at skulle tømme en afdødes bolig, men desværre skal det gøres.

Hos Dødsbo hjælpen har vi over 25 års erfaring og har ryddet over 100 dødsboer over alt i Danamark, vores primære områder er dog Frederiksberg, Gentofte, Østerbro og øvrige København. Vi arbejder med respekt og medmenneskelighed og i samarbejde med de pårørende. Det kan være en meget hård og svær situation og det har vi fuld forståelse for.

Vi giver en god pris og en god service, så I kan føle jer trygge og tilfredse med resultatet.

 

Vi rydder og/eller opkøber alle former for dødsboer, konkursboer eller restboer på hele Sjælland! Så bor du på Sjælland vil det være en god mulighed for at få hjælp til at få tømt og solgt dit dødsbo. Du får den bedste pris hos os! Se mere her: dødsbo rydninger

 

Dødsbo hjælpen tilbyder en række services. Du kan f.eks. starte med at få et 100% uforpligtende tilbud, for blot at se hvad vi kan tilbyde. Vi kommer gratis ud til jeres dødsbo for at give en vurdering af det hele – sammen finder vi en fornuftig pris, så begge parter kan føle at der blev lavet en fair handel. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og i gode hænder, da vi ved at det kan være en meget svær og hård situation de står i.

Vi tilbyder også den smarte service, at du kan sende et billede af dødsboet og/eller billeder af indboet online. Derudfra vurderer vi.

Vælger du at bruge os kan vi tilbyde Express rydning, hvilket indebærer at vi rydder dit dødsbo på blot 24 timer. En hurtig, smart og effektiv service til de pårørende der ønsker det hele overstået eller folk som er tvunget til at få dødsboet ryddet så hurtigt som muligt.

Vi betaler også de pårørende hurtigt med enten kontanter, straks bankoverførsel eller med mobilepay.

 

Hos Dødsbo hjælpen får du den bedste service og den bedste pris for dit dødsbo. Se mere om dødsbo rydning eller kontakt os på tlf. 50652222

Ring 50 65 22 22 for en uforpligtende samtale med en af vores erfarne dødsbo konsulenter om boet eller få en gratis vurdering.
Vi hjælper gerne med alle dine spørgsmål. Alle vores dødsbo konsulenter er kompetente, modne, venlige.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network