0

Drops garnnøgler – kvalitets garnnøgler

Drops garnnøgler er udviklet af Drops design og er en Nordeuropas største og mest populære varemærker indenfor strikkegarn. Det gør Drops design til en magtfaktor indenfor den internationale strikkeverden.

Det betyder også, at drops garnnøgler også har kvaliteten i orden, fordi den også har betydning for designet. Et flot design kan aldrig blive bedre end det garn, det er strikket med. Drops garnnøgler er udviklet i tæt samarbejde med Drops design og garnnøglerne er altid spundet på de fineste naturfibre og i flotte farvespektre. Hvert enkelt aspekt er nøje planlagt for at opnå de helt rette egenskaber for garnet.

Kvalitetsgarn til lave priser

Desuden er det Drops filosofi, at man altid skal kunne finde en type garn uanset projekt og prisklasse. Drops prispolitik sikrer dig, at Drops garn altid ligger 20-30% under markedsprisen. For at kunne sælge Drops garnnøgler, skal Drops forhandlere acceptere, at Drops garn ikke sælges til over den pris, som Drops angiver. Maxprisen er således forhandlernes garanti overfor Drops om, at garnet ikke sælges for dyrt. Det betyder, at Drops garnnøgler fås i mange variationer og samtidig ikke behøver at koste en bondegård, men at du også samtidig kan finde lige netop den type garn du har brug for. Du kan læse mere om Drops maxpriser her: http://www.garnstudio.com/pricelist.php?cid=3

Du kan få Drops garnnøgler i over 35 forskellige varianter, og med mindst ligeså mange farvevarianter er du sikker på, at finde det rette garn til dit eller dine strikkeprojekter.

Trendsættende design

Drops garnnøgler er udviklet med design i fokus og derfor er Drops kollektioner også en væsentlig inspirationskilde for mange. Historien strækker sig helt tilbage til 80’ernes strikke- og hækleboom, og har med sit unikke og let tilgængelige design, gjort Drops design til en indflydelsesrig trendsætter, som har påvirket hele modeverdenen. Det er da også Drops designs erklærede mål, at være toneangivende og trendsættene indenfor international strikkemode. Drops kollektioner udgives på 15 sprog.

Postet af Thorsager via AdSet.