0

Er de blødepakker stadig populære gaver til hende?

Når man skal købe gaver til en pige, er det altid det sikre valg, at give en blød pakke. Sådan har det i hvert fald været i mange år, men har det ændret sig? I og med at alle har fået adgang til internettet og priserne på internettet er i bund, har pigerne i højere grad selv adgang til næsten ubegrænsede mængder af tøj. Derfor har gave tendenserne ændret sig lidt.

Elektronik tager første pladsen

Elektroniske gaver til hende har taget første pladsen for manges vedkommende. Derfor er det interessant at kigge på hvilke elektroniske sager, pigerne foretrækker. Når man kigger på, de tal Gaveexperten.dk havde sidste år, var der under kategorien Tøj, sko og accessories  var der cirka 20% flere, som købte i denne kategori. Dette er på trods af at besøgs tallene er steget. Man kan tydeligt se, at de er forsvundet op i elektronik kategorien, hvor de besøgende forsvinder ind på webshopsne der sælger elektronik. Man kan igen tro på at i takt med, at familierne har fået flere penge, er det blevet mere populært at få den nyeste iPhone eller computer i julegave eller fødselsdagsgave. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at de bløde pakker hos pigerne ej længere, er de mest populære gaver.

Fungerer de bløde pakker stadig?

Ja absolut. De bløde pakker er stadig at finde under juletræerne. I takt med at de dyre elektroniske gaver er blevet mere og mere populære, er tøj gaverne selvfølgelig også steget i pris. Mange (specielt piger) får utroligt dyre tøj gaver, og det er interessant når man tænker på, hvor mange discount og outlet hjemmesider som netop findes på internettet. Vores teori er dog stadig, at de dyreste tøj gaver til piger, bliver købt i butikkerne stadig. Naturligvis med undtagelser.

Er der andre kategorier som fungere lige så godt som elektronik?

Der er ikke nogen gave kategorier, som fungere helt så godt som de elektroniske gaver. Det kan der ikke være nogen tvivl om. Til gengæld er der efterhånden gaver, som fungerer nøjagtigt lige så godt som de bløde pakker. Det er oplevelses gaver, som er en gave form, som bliver mere og mere populær med tiden. I takt med at sider som oplevelsesgaver.dk og Godream.dk har reklameret virkelig meget med de populære gaver, har dette naturligvis fungeret som et ekstra skud krudt. Hos Gaveexperten.dk er vores teori om oplevelsesgaver, at de bliver mere og mere populære, igen, grundet den stigende velstand. Vi ser oftere og oftere folk, som ikke ved hvad de skal give på grund af manglende ønskeliste. Det beviser, at folk har nøjagtigt hvad de skal bruge. Hvad giver man en, som har alt hvad vedkommende har brug for? Mange giver dem naturligvis en oplevelsesgave. Oplevelses gaver til hende er derfor også et kæmpe hit for tiden. En gave som du aldrig går galt i byen med er en lækker brunch eller et spa ophold.

Postet af magnussampson via AdSet.