0

Er tiden med TV pakker ved at være forbi?

Mange antager i disse år, at tiden med de traditionelle TV pakker er forbi. Dette skyldes blandt andet de mange nye muligheder, der er kommet til inden for de senere år. Med det mener vi nærmere bestemt med forskellige streamingtjenester som for eksempel Viaplay og Netflix. De tager for hvert år, der går en større og større andel af markedet inden for TV pakker. Det betyder, at tv udbyderne er tvunget til at tænke anderledes, hvis de gerne fortsat vil fastholde det enorme kundesegment, der findes på dette marked. Men hvad gør de mere konkret for at forny sig, så de stadig er relevante over for kunderne? Det kigger vi nærmere på i denne artikel.

Mulighed for at se TV hvor som helst og når som helst

Mange TV udbydere har udviklet en teknologi, hvorpå deres kunder kan logge ind online eller via en app. Dette er et forsøg på at følge med de mange streamingtjenester, og det må man sige, er et godt forsøg. Vi lever nemlig i en travl verden mange af os, og derfor kan det være rigtig brugbart, at vi kan se TV, når og hvor vi vil. Det er nemlig ikke altid, at vi lige er hjemme til for eksempel Vild med dans en fredag aften. Her kan det være rart blot at kunne se dette næste dag. Det er mange af de større udbydere, der udvikler sådanne løsninger.

Mange udbydere udvikler egne streamingtjenester

Mange af TV udbyderne udvikler deres egne streamingtjenester. Det kunne for eksempel være Viasat, der har udviklet Viaplay. Det er her muligt at se de programmer, der kører på de forskellige kanaler, men det er også muligt at se film med videre. Det er altså rigtig fleksibelt, og det er en af de mange årsager til at de er blevet så populære. Der er dog generelt mange, der ikke er helt tilfredse med mange af de film og serier, man kan se. Det er dog kun et spørgsmål om tid, før der kommer flere tjenester til. Streamingtjenesterne er klar til den nyere tid og de kan ses på både mobil, desktop, tablet og TV.

Hvad bringer fremtiden?

Der er ingen tvivl om, at hvis TV pakkerne skal overleve, så skal der komme en noget større fleksibilitet i forhold til, at man ikke betaler for kanaler, som man ikke ser. Det er noget af det, der har været med til at tage livet af de danske TV pakker. Derfor er de nødt til at forbedre sig på dette punkt. Det ser de dog også ud til at gøre. Boxer er en af de udbydere, der er gået forrest og tilbyder, at man kun skal betale for de TV kanaler, man rent faktisk ser. Det er blandt andet muligt at finde information omkring det i en oversigt som denne. Her kan du frit sammenligne de forskellige løsninger.

Der vil dog nok i de næste mange år være et stort marked inden for TV pakker, og derfor vil vi nok se, at de kommer efter mange af de ovenstående problematikker. Derfor bliver det spændende at følge fremtiden for at se, hvordan udviklingen bliver inden for dette felt. Streamingtjenesterne udvikler sig nemlig også hele tiden i en retning, som forbrugerne elsker og gør brug af.

Postet af magnussampson via AdSet.Tags: