0

Få gode flytteråd – fra professionelt flyttefirma

Beskyt dine ting, når du flytter. Læs hvordan de professionelle flyttefirmaer gør.

Der hersker ingen tvivl om, at folk oplever en flytning forskelligt. Mens nogle anser det som en frisk start, anser andre det som et farvel til en betydningsfuld del af livet.

Uanset om du flytter i nyt hus, lejlighed eller det er den første studenterbolig, der venter forude, er en ting dog i alles interesse: nemlig at beskytte dine værdier.

Følg vores gode flytteråd og undgå uventede overraskelser ved flytningen:

  1. Saml dine flyttekasser ordentligt

Vi er mange, der har en tendens til at overlæsse vores flyttekasser. Deres vægt løber derfor ofte op, men der er ingen grund til, at de skal gå i stykker af den grund. Saml kasserne ordentligt, så dine tinge ikke ryger ud af bunden.

  1. Lås skabe, vitriner m.m.

Du skal selvfølgelig huske at låse dine skabe, kommoder og meget mere, så skuffer og låger ikke pludseligt går op og risikere at ryge ud eller blive slået i stykker, hvis der f.eks. er tale om glaslåger. Er der ikke lås på, så sæt tape over, så inventaret ikke rutsjer.

Bonusråd: Tape nøglerne fast på ydersiden af skabet, kommoden etc. så bliver den ikke væk under flytningen.

  1. Pak skarpe genstande ind

Sørg for at pakke dine skarpe genstande ind. Du kan bruge gammelt avispapir, men skal du værne ekstra om nogle skarpe genstande, kan du bruge dine håndklæder eller viskestykker til indpakningen.

  1. Saml skruer og beslag i klare poser

Under en flytning er det ofte nødvendigt at skille møbler ad. Sørg for at du samler skruer, beslag, bolte, møtrikker og de små unbrakonøgler i gennemsigtige poser, som du hænger på de tilhørende møbler.

  1. Skriv tal på kasser og poser

Når du flytter, ender du som regel med at stå med mange flyttekasser. Sørg for at notere indholdet på dem, og giv dem gerne et smart talsystem, så du ved, hvad du skal pakke ud først.

Har du mange elektriske apparater, kan du sætte små labels på henholdsvis ledning og tilhørende komponent. På den måde for du hurtigt tilsluttet dine apparater efter flytningen.

  1. Pas på dig selv

Kan du huske, at vi i råd nr. 1 nævnte, at mange overlæsser deres flyttekasser? Det betyder tunge løft, og i den forbindelse ska du passe på ryggen. Sørg for at løfte med dine ben, når du bære tunge ting, og vær hellere to om opgaven, hvis det er muligt.

Hvis du gerne vil undgå tunge løft, så kan du nøjes med at pakke din flyttekasser halvt.

  1. Vælg flyttemænd du stoler på

Når du skal flytte, skal du naturligvis alliere dig med flyttemænd, du stoler på. Det er vigtigt, at du vælger flyttemænd, der respekterer dine ting og er pålidelige i forhold til den aftalte tidsplan. Tag en grundig snak med det firma, du overvejer at bruge til opgaven. Det giver tryghed og gør flytningen sjovere.

Denne guide er udformet i samarbejde med Kims Transport og Flyttefirma – dit flyttefirma i Holsterbo.Postet by sonny-pedersen via AdSet linkbuilding network