0

Få taget billeder af en professionel fotograf

Et billede af dig selv siger mere end 1000 ord. Det kommer især til udtryk hvis du er flittig bruger af diverse datingsider hvor du hurtigt kan blive fravalgt hvis ikke at dit profilbillede viser det som modparten søger efter. Du kender det helt sikkert også godt selv når du kigger efter en ny potentiel partner på en af de mange datingsider. Hvis ikke profilbillede lever op til dine forventninger er du hurtigt videre til det næste billede. Derfor er det en godt ting at invester i et par gode billeder af dig selv taget af en top professionel fotograf. Du kan finde en super dygtigt og billig fotograf på denne hjemmeside www.fotograf-priser.dk lige meget hvor henne i Danmark du har brug for en fotograf. Du udfylder blot et online skema med ganske få informationer omkring din fotoopgave og efterfølgende ryger din fotoopgave i udbud blandt flere forskellige fotografer som så vender tilbage med gratis og helt uforpligtende tilbud på din fotoopgave til dig.

Dit billede er guld værd i en jobansøgning

Det er langt fra nemt at komme igennem nåleøjet når man ansøger en stilling hos det firma der tilbyder drømmejobbet. For du kan være helt sikker på at du ikke er alene om at ansøge om at få drømmejobbet. En undersøgelse i blandt forskellige
fotografer i København viste at folk der havde fået taget professionelle billeder til deres jobsøgning havde mere 65 procent større chance end folk der bare havde taget et billede med deres smartphone i kampen om at få drømmejobbet. En selfie er fin når du bare skal gøre venner og familie opmærksom på hvad du foretager dig her og nu. Men til en jobansøgning skal du have taget nogle professionelle billeder. Dog er det også vigtigt at dit profilbillede på Facebook, Twitter og Google+ og hvad de ellers måtte benytte dig af har et fint profilbillede af dig selv. Mange virksomheder tjekker nemlig også dine sociale profiler for at danne sig et helhedsindtryk at hvem du er som person. Grænsen mellem privatliv og arbejde er næsten usynlig når det kommer til jobansættelser. Er det fair at man ikke kan få lov til poste billeder af sig selv døddrukken sammen med sine venner på de sociale medier hvis man ønsker drømmejobbet? Nej det er det ikke. Det burde være op til dig selv. Er der noget du kan gøre ved? Nej det er der ikke! Så enten skal du følge de uskrevne spilleregler hos det pågældende firma som tilbyder drømmejobbet eller også skal du finde et helt andet firma som ikke er så skrappe når de søger nye medarbejder. Summa summarum er at lige meget hvilken løsning du vælger med hensyn til billeder på dine sociale medier så sørg i hvert fald for at dit billede i din jobansøgning er taget af en professionel fotograf.

Postet af zoozapper via AdSet.