0

Festudlejning København – OK Serviceudlejning

Festudlejning, hvad dækker det egentligt? 
Står du også skal holde stor fest, men har ikke servicen og siddepladserne til det. Så bare rolig, med Festudlejning fra OK Serviceudlejning kan du låne det hele og koncentrer dig om de sjove ting, såsom valg af mad, bordopdækning og hvad der ellers kommer løbende. Vi tilbyder udlejning af borde, stole, alt service og storkøkkenudstyr. Dette for at sikrer de perfekte rammer for din fest.

Vores border fås i alle former så de matche eksisterende, eller passer til den opdækning du ønsker, hvad enten det er rundeborde eller en hestesko du ønsker at have. Dette kan aftales og blive som du ønsker det udfra hvad vi har til rådighed med festudlejning. Dette for at imødekomme dine behov som kunde.

Optakten til en fest og planlægningen er kan en rodet affære, derfor hænder det at visse ting bliver taget for givet. Såsom service. Her regner man ofte med man har nok eller kan supplere op, men glemmer bare at tænke over om det man supplere med er er ens, altså om det passer sammen. Medmindre temaet er forskelligt tallerkner, bestik og glas, så kan det se rodet og uforberedt ud. Derfor er det en ting du hurtigt og nemt kan opgøre og tage affære ved hvis der det skulle være et problem. det samme er tilfældet for borde og stole. Er temaet nøje planlagt og tilrettelagt, er det ærgerligt at miste noget ved forskelligt service eller møblement. Dette kan ødelægge det hele og de drømme der måtte have været. Derfor er festudlejning vigtigt, til større begivenheder og fester.

Opvasken af servicen er ikke noget du skal tænke på, det er en del af vores service at vi tag opvasken når vi får vores service tilbage fra festudlejningen. Dog skal glas lige skylles af og evt. madrester lige smides ud, derefter skal det bare pakkes efter de medfulgte instrukser. Vores Festudlejningen arbejder altid med priser inklusiv moms og du vil derfor ikke blive overrasket, eller blive opkrævet ekstra for du har lånt.

Festudlejning er ikke nyt, men et gammelt udtryk. Der er bare mange der glemmer det, eller udelader det. Da man tor det er besværligt og dyrt. Dette er ikke altid tilfældet, men forhør dig om din fest og hvad det vil koste. Du spare trods alt opvasken og den tid det tag. Medmindre andet er aftalt skal alt service fra festudlejningen selv afhentes i Helsingør.

OK Serviceudlejning lever af denne form for service. Derfor kender de alt til denne og hvilke behov din fest kan have. Deres Festudlejningen dækker primært København og Nordsjælland. Deres adresse er Fabriksvej 6 i 3000 Helsingør, hvorfra de altså køre fra. De kan kontaktes på  49 26 63 20 eller ok@ok-serviceudlejning.dk til en uforpligtende samtale eller tilbud. Ekstra kan vi i vores showroom opstilles netop jeres borde og stole så i kan se hvordan et kan komme til at se ud, hvis du benytter vores festudlejning.

Postet af okserviceudlejning via AdSet.