0

Find det bedste forbrugslån her

YourBanker er en datadrevet sammenligningstjeneste hvor du som forbruger kvit og frit kan sammenligne forskellige lånetyper, på kryds og tværs. Hvis du f.eks. gerne vil have et forbrugslån, så er YourBanker.dk det helt rigtige sted.

At YourBanker er datadrevet betyder at der kører en algoritme som hele tiden forsøger at optimere hjemmesiden, sådan du som forbruger bliver præsenteret for de lån, som algoritmen udregner passer bedst til dig.

Et forbrugslån er i princippet det samme som et kviklån, ja faktisk kaldes denne lånetype for rigtig mange forskellige ting, men i princippet er det præcis det samme.

Hvad koster et forbrugslån?

Det er netop det der er hensigten med YourBanker, at gøre det nemt for dig som forbruger at overskue præcis hvad lånet koster og at sammenligne lånene på kryds og tværs, sådan du ikke optager et forkert lån.

Priserne på forbrugslån og kviklån, variere utroligt meget, men der kan også være andre variabler som måske også har en værdi for dig, er der afdragsfrie måneder, kan lånet ændres undervejs eller hvor hurtigt lånet udbetales til din konto.

Vi blander os ikke i hvorfor du gerne vil have et forbrugslån, det er helt op til dig selv.

Findes der andre slags lån?

Ja, der findes også de såkaldte SMS lån, eller minilån. Disse lån har det tilfælles at de typisk er gratis i de første 30 dage. Det vil sige, hvis du indfrier lånet inden for en måned, ja så løber der hverken renter eller gebyrer på. Men husk dog på, at hvis du ikke indfrier lånet inden for de første 30 dage, ja så er lånet dyrere end de traditionelle forbrugslån.

Det er derfor en god ide at du gør dig nogle ekstra overvejelser før du optager et lån.

SMS lån / minilån, egner sig rigtig godt til kortsigtet forbrug. Det vil sige hvis du har brug for at låne et par tusinde, indtil du får løn, ja så er denne type lån rigtig gode og som sagt, gratis.

Mens forbrugslån egner sig bedst hvis du ikke har tænkt dig at betale lånet ud indenfor den første måned.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Det vigtigste parameter når du låner penge, hedder ÅOP. Mange tror fejlagtigt at man blot skal kigge på renten, men renten kan være misvisende da den ikke tager højde for stiftelsesomkostninger, betalingsgebyrer og så videre.

ÅOP betyder årlige omkostninger i procent. I ÅOP er der indregnet de førnævnte gebyrer, altså er ÅOP langt mere retvisende end rentesatsen.

Det er i dag et lovkrav at låneudbyderne altid skilter med sin ÅOP. Det blev vedtaget af regeringen i 2010, simpelthen for at forsøge at gøre lånemarkedet mere overskueligt.

Jeg håber at denne lille artikel har gjort det nemmere for dig at finde det rigtige forbrugslån, ellers kan du læse meget mere om emnet på YourBanker’s hjemmeside.

Du kan besøge YourBanker’s hjemmeside her: Klik her.

 

 

 Postet by wowv via AdSet linkbuilding network