0

Find restaurant eller butik til leje

Få overblik over ledige butikker og find let frem butikslokaler til leje i København, der matcher dine ønsker. Find din butik til leje her

På udkig efter butikslokaler til salg – København har udvalg af butik til leje eller salg

Uanset om du ønsker at leje en stor eller lille butik, og uanset til hvilket formål, er der masser af potentiale i Indre by. Strøget har alt at tilbyde kunderne – gode, gastronomiske madoplevelser, turistattraktioner og hyggelige pladser og torve. Derudover har København K et fantastisk udvalg af butikker med alt fra luksus- til dagligvarer. Strøget i Indre By er en af Europas største shoppinggader, og der er en skøn atmosfære, når man går ned igennem gaderne, små som store

Strøget genererer handel til resten af København

Områdets pulserende liv kan mærkes helt nede i gadeplan i de mange attraktive caféer med mere. Indre by har en lang historik bag sig. Butikkerne i dette område er kendt for at være helt fremme med de nyeste trends, hvilket også kan ses på mange af de københavnske mænd og kvinder. At København efterhånden er blevet kendt i verden som en af de store modebyer, er bestemt også noget, der kan mærkes på de lokale butikker. Med en butik til leje i København nyder du godt af byens efterhånden verdenskendte ry. Hovedpulsåren i byen er gågaden Strøget, der snor sig fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv.

Med sine mange populære specialbutikker og detailforretninger er gågaden en af Europas længste shopping-gader og agerer derfor primus motor i København City’s handelsliv. Stemningen på alle årstider er en fornøjelse, og noget mange kommer for at opleve. Området byder på alle former for aktivitet og liv, og gaderne er altid pakket med mennesker og gadekunstnere.

Masser af renoverede butikslokaler til leje

Guldager erhvervsmægler gør det hurtigt og let for dig at finde butikslokaler til leje, der netop passer til dine ønsker til beliggenhed, pris m.m.

Der er kun aktive annoncer på siden, og du kan let filtrere din søgning og hurtigt få en oversigt over butikslokaler til leje, der matcher dine kriterier. Du kan også oprette en skræddersyet, automatisk søgeagent og modtage en mail, hver gang vi uploader en annonce, der indfrier kriterierne. Dermed sparer du tid og kan kontakte udlejeren hurtigt, hvis du ønsker at vide mere om en specifik butik til leje.

Start din søgning efter butikslokaler i dag, og lad os føre dig nemt, sikkert og effektivt frem til din nye butik til leje.

Har du butikslokaler, du ønsker at leje ud? På hjemmesiden har vi hver uge mere end 500 besøgende. Ved oprettelse på siden kommer din butik til salg eller leje i kontakt med en mængde mennesker, der leder efter butikslokaler til leje.

Find restauration til leje, eller en cafe til salg og afståelse. Som erhvervsmægler kender vi både erhvervslejeloven og kundekredsen og, hjælper dig med at finde den rigtige restauration eller take away til leje i København og resten af Danmark. Med en bred asiatisk kundekreds der både ønsker at købe en restauration, eller har en restauration til salg kan vi vise det rigtige valg for dig.Postet by PooMik via AdSet linkbuilding network