0

Findes der billige mobillån på markedet?

Mobillån har eksisteret i en længere årrække og har gennem sin levetid været et meget udskældt fænomen. Og det er da også vigtigt at se sig for, hvis man overvejer at søge et af de hurtige online lån. Men undersøger man markedet godt, før man vælger sit lån, så er et mobillån faktisk ikke altid en hel tosset idé.

Der findes eksempler, hvor et mobillån faktisk kan tilbyde dig en lavere rente, end banken kan. Og faktisk kan du med et mobillån få et helt rentefrit og gratis lån. Derfor skal man ikke blankt afvise mobillån som en dyr løsning.

Hvor finder jeg det billigste lån?

Har du brug for et lån nu og her, er du sikkert interesseret i at finde det billigste lån. Der findes masser af sammenligningssider på nettet, hvor du kan danne dig et overblik over, hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde dig. Her vil du hurtigt kunne se, om et mobillån kan være en fornuftig løsning for dig.

Det er naturligvis også altid en god idé at forhøre dig i banken om, hvilken rente de kan tilbyde dig. Bankernes udlånsrente er ikke speciel lav og især på kassekreditter er renten høj. Mange vælger blindt at gå i banken, uden overhovedet at undersøge markedet først. Konkurrencen på lånemarkedet er høj, og der er rigtig mange låneudbydere, der er ivrige efter at låne penge ud. Derfor kan det godt svare sig at undersøge, hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde af mobillån.

Små lån er billige lån

Især ved små lånebeløb kan et mobillån være et fornuftigt valg. Har du for eksempel blot brug for at låne 500 kr. er der masser af muligheder for dette. Mange låneudbydere tilbyder et såkaldt lån 500 kr. Her er der tale om meget kortsigtede lån, og derfor skal der jo heller ikke betales renter i en længere periode. Det skal man også lige have i mente, når man undersøger prisen på et mobillån.

Faktisk kan det lade sig gøre, at låne små beløb helt gratis. Flere låneudbydere tilbyder rentefri mobillån til deres nye kunder. Her er det især også ved små lån, at et rentefrit lån kan være en god idé. Kravet for et rentefrit lån er, at lånet skal betales tilbage indenfor 30 dage. Har man kun lånt et mindre beløb, burde dette godt kunne lade sige gøre. Har man brug for et lån, er det selvfølgelig ganske fornuftigt at låne pengene helt gratis. Her er det altså især en god idé at undersøge, hvad låneudbyderne kan tilbyde.

Mobillån er hurtige lån

En anden udfordring, hvor et banklån ikke altid er den nemmeste løsning er, at det kan være svært overhovedet at få lov til at låne penge i banken. Banken har strammere krav til kundens økonomi, end låneudbyderne har. Derfor er banken nogen gange slet ikke en brugbar mulighed. Faktisk kan det være svært for den almindelige dansker at få bevilget et lån i banken.

Her kan et mobillån komme til hjælp. Her er det ikke svært at få godkendt et lån. Nogle få låneudbydere har krav til kundens indkomst, men det er sjældent særlig højt. Det eneste der kan sætte en stopper for at få lov til at låne penge her er, hvis man er registreret i RKI. Ellers er det muligt for stort set alle at få et mobillån.

En anden fordel ved et mobillån er, at det går utrolig hurtigt. Har du brug for et lån nu og her, kan du i løbet af få timer have pengene på din konto. I nogle tilfælde kan der gå op til et par hverdage, før du modtager pengene. Det er stadig hurtigt.

Grunden til at et mobillån går så hurtigt, er fordi de søges online ved hjælp af NemID. Låneudbyderen kan her identificere kunden og indhente den nødvendige information om kunden. Indenfor få sekunder får man svar på sin låneansøgning. Så der flere grunde til at de hurtige mobillån er meget populære.

Her kan du læse mere om hvordan NemID fungerer.

Gode råd før du søger et lån

Før du søger et lån, er det en god idé at starte med at lægge et budget for din økonomi. Det er vigtigt, at du kender dit rådighedsbeløb, så du ved, hvor meget du har råd til at afdrage på et lån.

Sørg for kun at låne så mange penge, som du reelt har brug for. Lad dig ikke friste af, at det er så nemt at låne penge. Husk på at lånet skal betales tilbage igen.

Herefter kan du begynde at undersøge markedet, så du finder det bedste og billigste lån til dig.

 Postet by palle-jensen via AdSet linkbuilding network