0

Flyt sammen med kæresten og skab jeres fælles hjem

Endelig er du og kæresten blevet enige om at flytte sammen. Pludselig står I med to af alt. I har to senge, to spiseborde, to sofaer – for ikke at tale om alt det køkkenudstyr og service I pludselig står med. Hvordan får I kombineret det, så I får et fælles hjem, og det ikke bare er ham, der flytter sammen med dig og dine ting.

Afhængigt af om I flytter sammen i dit eller hans hjem, eller om I sammen finder et helt ny bolig, bør I så vidt det er muligt kombinere jeres møbler og ting. Det handler lidt om, at gå på kompromis, for måske kan du slet ikke fordrage hans møbler. Det nemmeste er helt klart, hvis I sammen finder en ny lejlighed eller nyt hus. Her er I nemlig nødt til at starte helt fra bunden og indrette jeres fælles hjem sammen. Hvis det derimod er ham, der flytter ind hos dig eller omvendt, kan det være nemt bare at lade tingene stå, som det plejer, og de overskydende møbler og ting bliver deponeret eller solgt. Selvom du flytter sammen med en kæreste, der er ligeglad med, hvordan jeres hjem skal indrettes, så sørg stadig for, at man også kan se ham I jeres fælles hjem. Husk at I flytter sammen og det ikke er ham, der flytter ind hos dig.

Her er et par forslag til hvordan I sammen skaber et fælles hjem:

  • Hvis I flytter sammen i din eller hans lejlighed, kan det være en god idé, at anskue jeres nye fælles hjem, som et helt nyt hjem. Fjern alle tingene og indret hjemmet på ny, hvor I sørger for at der både er møbler og ting fra din såvel som hans hjem. Selvom du måske ikke synes hans sofa lige passer sammen med dit sofabord, skal der ofte ikke så meget til, for at få en rød tråd i indretningen. Måske I kan købe nye sofapuder eller et gulvtæppe, som kan lægges under sofaen.
  • Hver især vælger i et par af jeres egne ting, som betyder meget for jer, og så I vil have med I jeres fælles hjem. Forklar over for hinanden, hvorfor det er vigtigt for jer at få netop disse ting med i jeres fælles hjem. De fleste vil kunne sætte sig ind i hvordan du føler for en given ting, hvis du forklarer det. Selvom I har valgt nogle få ting, som betyder meget for jer hver især, så er I begge stadigvæk nødt til at kunne gå på kompromis.
  • Køb sammen nogle ting til jeres fælles hjem. Det kan være, at I sammen køber en ny sofa, spisebord eller lignende. Vælg gerne nogle lidt større møbler. Det er ikke alle mænd, der synes at hylder og nips er specielt interessant, så tag hensyn til jeres begges ønsker. Tag sammen ud og kigge i interiør- og boligforretninger, og find noget I begge kan lide.

 

Postet af ag via AdSet.