0

Forlystelsespark for os med dyr

Når man er i forlystelsespark, er det typisk noget man forbinder med en heldagstur. Man vil gerne være væk fra hverdagen, og når man nu engang er der, hvorfor så ikke få så meget ud af det som muligt? Det kan være helt fint, men hvad med menneskets bedste ven som bliver efterladt derhjemme? Det kan være en lang dag for jeres hund, hvis i ikke har mulighed for at få den passet. Derfor har vi kigget nærmere på forlystelsesparker, som tillader hunde og som har et godt miljø for dyrene også. Vi har specielt en forlystelsespark i tankerne og den synes vi næsten fortjener en artikel for sig selv.

Bemærk, at det naturligvis kan være hårdt for din hund, at være på tur en hel dag, med en masse nye indtryk og så videre. Du kan i hvert fald være sikker på at det er en hund, som kan holde til det. Har du f.eks. en Fransk Bulldog kan det være den bliver hurtigt træt. Det kan du læse meget mere om her: http://www.enfranskbulldog.dk. Har du derimod en større hund, kan den som regel sagtens klare det. Den kommer under alle omstændigheder til at sove godt, når i kommer i hjem. Men det kan da også være meget rart nogen gange.

Bon Bon Land Næstved

Det er en rigtig dejlig forlystelsespark for hele familien. Den tager højde for børn og for dyr. Du er mere end velkommen til at tage din hund med, hvis du har lyst. Der er massere af græs arealer, hvor din hund kan bevæge sig. Det kan måske være en fordel, at hver gang familien skal op og prøve noget, at i skiftes til at passe på hunden. Det plejer at virke godt, altid at finde et sted med græs (Som der er massere af i Bon Bon Land), hvor i kan sidde og slappe af, dig og din hund. Derudover vil personalet også være beordret til at tage handling, hvis din hund bliver ilde tilpas. Det er dejligt for dig som hunde ejer at være sikke på, at i altid er i sikkerhed. Derudover har parken naturligvis en samarit, som i altid kan besøge både ungerne og hunden.

Hvad gør vi med vand og mad?

Det eneste i skal tænke på er mad. Det plejer at være en god idé at pakke hunde mad i en plastik pose bare. Det er tilgengæld vigtigt at i husker mad til jeres hund. Der er ikke lige hunde mad til salg nogen steder, og en hund har vidst ikke så godt af at leve af pomfritter… Vand sørger parken for, ved at stille hunde skåle frem med vand i.

Jeg håber i kunne bruge artiklen til noget, og i forhåbentlig vil besøge forlystelsesparken i Næstved. Den er helt sikkert hver at besøge, om hunden er med eller ej.

/ Jens

Postet af magnussampson via AdSet.