0

Forny din garderobe uden at tømme bankkontoen

Vi kender nok alle det med at kigge ind i skabet og ikke synes, man har noget at tage på. Nogle oplever det nok lidt oftere end andre, men måske skal du starte på nyt arbejde eller nyt studie, og du aner ikke, hvad du skal have på. Det er sjældent nødvendigt at starte helt forfra og aflevere alt tøjet til genbrug, for så at fylde skabet med nyt og moderne tøj – ofte kan meget mindre gøre det. Du behøver heller ikke at bruge en masse penge og meget tid på at opgradere din garderobe. Med nogle få indkøb, kan hele din garderobe løftes, og dit tøj vil skille sig ud.

 

Find nogle gode basisvarer, som kan bruges med det tøj, du allerede har. Måske har du allerede skabet fyldt med bukser og trøjer, der kan sættes sammen på kryds og tværs, ellers kan det være en god idé at købe nogle gode basisvarer. Det kan være, at et par sorte jeans vil være det der skal til, for at kunne ændre din garderobe lidt. Det kan også være, at du mangler nogle flere skjorter eller t-shirts, som du kan bruge sammen med noget af det tøj, du har i forvejen. Når du skal købe nogle gode og anvendelige basisvarer, bør du gå efter ensfarvede tøj, da du nemt kan sætte det sammen med det tøj, du allerede har derhjemme.

 

Hvis du allerede har en del ensfarvede basisvarer, og dit skab er fyldt med sorte og hvide t-shirts og ensfarvede trøjer i neutrale farver, kan du vælge at købe et par enkelte stykker tøj i farver, der skiller sig ud fra resten af din garderobe. Det kan være en sweatshirt med et fedt print eller en ternet skjorte, men husk at det skal kunne bruges med flere ting, du allerede har i din garderobe. Lad være med at købe en trøje, som kun passer til det ene par sorte par jeans du ejer. Vælg altid tøj, der kan bruges til det meste af din garderobe.

 

En anden måde, du nemt kan ændre udtrykket i din garderobe på, er ved at købe nogle fede accessories eller sko. Måske har du i virkeligheden en masse tøj, du nemt kan bruge på kryds og tværs. Her kan nogle fede accessories være det, der skal til. Et fedt tørklæde kan være lige den detalje, der skal til, for at løfte hele outfittet. Det kan også være, at du bør købe et eller to par sko mere, som du kan skifte lidt imellem. Et par sko kan ændre hele dit outfit – vælger du et par klassiske sko i en afdæmpet farve eller et par farvede sneakers, vil det påvirke måden, hvorpå andre ser dit outfit. Ofte skal der ikke meget til, og du vil med få midler kunne opgradere din garderobe og tilføre din stil en fed detalje.

Postet af ag via AdSet.