0

Forstør dit logo op, med en flot rentegning af dit logo!

Med en rentegning af dit logo, ser dit logo ikke bare flot ud. Det gør det også muligt, at skalere dit logo op og ned uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er derfor med til at sikre et godt resultat hver gang, når man benytter et rentegnet logo.
Selvom din virksomhed i forvejen har et logo, er det ikke sikkert at det er rentegnet korrekt. Prøv for eksempel at tage det ind i et billedebehandlingsprogram, og skalér det op og ned. Hvis dit logo bliver smudret og mister den skarpe kvalitet, betyder det at dit logo ikke er rentegnet korrekt. Det er altså her at en rentegning af dit logo er effektiv. For med en rentegning af dit logo, vil det kunne skaleres op og ned uden at miste kvalitet. Dette skyldes, at et rentegnet logo er en vektor fil, der er baseret på matematiske formler og vektor koordinater. Modsat er et ikke rentegnet logo, baseret på pixel grafik, der vil miste kvalitet for hver gang det bliver skaleret. Men det sker altså ikke, når du har fået foretaget en rentegning af dit logo.
Der er altså mange gode fordele ved at få lavet en rentegning af sit logo. Ikke bare ser det flot ud, når man bruger det i marketingsmateriale, men det er også praktisk når du skal have det produceret. Med dit rentegnede logo kan du nemlig få produceret dit logo på både kuglepenne og andre reklameartikler, såvel som på store bannere der skal hænge på din bygningsfacade. Alt sammen er baseret på den samme rentegning af dit logo, da det er bygget op omkring vektorer og matematiske kurver. Skide smart, hvis vi selv skal sige det.
Ikke nok med det, vil du afhængig af opgavens omfang, kunne stå klar med dit rentegnede logo allerede 24 timer, efter du har kontaktet os for din rentegning, alt afhængig af hvor kompliceret din opgave er.

Så hvad venter du på?
Vi rentegner dit logo idag!

Postet af tuka via AdSet.