0

Fysiurgisk massage hos Ni\’mat i København

Velkommen til Ni’mat Massage og Spa

Vi tilbyder velvære og livsnyderi i København, henholdsvis på Vesterbro og i Kastrup. Ni’mat er Københavns ældste og største spa og vi har eksisteret i over 15 år. Vi står altid klar til at give dig en uforglemmelig behandling. Vores behandlerteam består af professionelle og servicerende som ofte gennemgår træning og udveksling af erfaringer, således at vi altid kan efterleve dine forventninger på højeste niveau. Alle vores behandlinger er skræddersyet efter asiatiske traditioner. Vores katalog skal ses som en inspiration, så hvis du ikke finder den behandling du føler passer til dine ønsker og behov, så kontakt os gerne og vi skræddersyer en efter dine ønsker.

I vores loungeområde kan du slappe af før og efter din behandling, og det vil også være muligt at købe mad, vin og andre drikkevarer og snacks. Både vores afdeling i inde by og i Kastrup indeholder et vandtempel med aromadampbad, pool og/eller jacuzzi. For at opnå den ultimative afslappelse anbefaler vi at du kommer i god tid.

 

Behandlinger:

De fleste af vores massage behandlinger udføres som par massage i samme rum. Vi har også behandlinger der er skræddersyet specielt til ham og hende, og som kan kombineres. Vælg f.eks. en fysiurgisk massage, som er en massageform hvor der arbejdes med alle kroppens muskler. Massagen sammensættes efter dine behov og kan kombineres med andre behandlinger såsom massage med varme lavasten, urtebolde osv. Vi tilbyder bl.a. også olie massage og bambus massage.

 

Udover vores traditionelle behandlinger afholder klinik Ni’mat veninde events hver fredag og søndag, i begge vores afdelinger. Som noget nyt tilbyder vi også massage-to-go, hvor vi kommer forbi dig med vores store luksus wellness lastbil på 55 kvm, med 3 behandlingsrum og et stort loungeområde. Konceptet kan også benyttes af virksomheder der ønsker at forkæle sine medarbejdere. Det er videnskabeligt bevist at velvære for krop og sind giver ny energi, forøget livskvalitet og forlænget levealder. Vores lastbil er til rådighed fra 9-16 og vi har kapacitet til at udføre behandling til 24-30 af jeres medarbejdere, af 30 min behandling. Minimum 25 ansatte skal tilmeldes. Personalet får en fordel på 15% på alle vores behandlinger, hvis de besøger en af vores klinikker mandag-torsdag og medbringer en ledsager.

 

Det siger kunderne:

 

”Alle mine forventninger blev oversteget, lige fra jeg trådte ind af døren og til jeg var ude igen. Omgivelserne var fantastiske og jeg følte næsten at jeg var i en anden verden. Personalet var super professionelle. Jeg kommer bestemt igen”

 

”Jeg vil gerne takke mange gange for en fantastisk behandling i jeres rolige og dejlige omgivelser.

Jeres personale var meget imødekommende og jeg vil helst sikkert komme igen”

 

”Det oversteg langt mine forventninger. Alt var gennemført lige fra hotelværelset til buffeten i spa-området. Jeg kom helt ned i gear og fik ladet batterierne opladt”

 

Ni’mat er blevet kåret til byens bedste massage og spa klinik i 2013, 14 og 15 af AOK

 

Ønsker du at høre mere om vores behandlinger eller sammensætte din egen, så kontakt klinikken. Vi kan kontaktes på alle hverdage mellem 9-17. Åbningstider i weekender varierer af hvilken klinik du ønsker at booke en tid ved.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!Postet by nimatdk via AdSet linkbuilding network