0

Genbrugsbutik bliver seks gange så større!

Dansk Antik som tidligere lå ude på det gamle B og W loppemarked rykker nu i nye lokaler lidt ude fra København.

Varesortimentet udvides fra 120 kvadratmeter. til hele 800 kvadratmeter. Genbrugsbutikken bliver nu fyldt op med med møbler og elektronik i lange baner. Derudover bliver der åbnet en stor loppemarkeds afdeling med alt indenfor genbrug.

Genbrugsbutikkerne blomster op!

Stigningen for interessen for genbrug er blomstrende, hvilket de hos Dansk Antik godt kan mærke, derfor var det på tide at udvide genbrugsbutikken fra de 120 kvadratmeter til de 800 kvadratmeter. ”Det har været under opsejling længe, derfor er vi rigtig glade for at det er faldet på plads.” udtaler Dansk Antik.
Åbningstiderne bliver ændret

Fra at have åbent hver weekend, holder genbrugsbutikken nu åbent en gang om måneden, hvilket har skabt et utrolig stort udvalg af brugte møbler, lysestager, nips og hvad der ellers er at finde på deres antik og livsstilsmarked. Parkeringsmulighederne er også blevet forbedret, der er mange parkeringspladser lige ude foran genbrugsbutikken. Der kan findes åbningstider samt deres adresse på hjemmesiden her, Genbrugsbutik

Genbrugsbutikken har fået et enormt udvalg

Med de ekstra mange kvadratmeter følger selvfølgelig et udvidet varesortiment med brugte møbler, elektronik og så vil der selvfølgelig være ekstra plads til de varer som genbrugsbutikken allerede solgte som brugte bøger, køkkenting, nips, pynteting og meget mere.

 

Loppemarksafdelingen nyder godt at den stigende interesse

Der er en utrolig stor interesse for genbrug, retro og antik for tiden, gennem medier som tv, ugeblade og ikke mindst facebook. Har det skabt en større interesse og en betydelig bredere kundegruppe.
Der er kommet mere fokus på bæredygtighed og det at kunne finde nogle unikke produkter.

 

800 kvadratmeter skaber interesse

Med alle de nye varer på hylderne, vil der blive skabt en enorm interesse. I stedet for at man skal besøge samtlige genbrugsbutikker i hele byen og bruge hele sin dag på at gå forgæves i de forskellige butikker, som typisk ligger inde med de samme typer varer, kan man nu finde det man søger et og samme sted.

Det gør det nemt for forbrugeren og skaber samtidig en øget indtjening i butikken.

Genbrugsbutik og loppemarked med stort udvalg af brugte møbler og massevis af småting. Der afholdes den første weekend i måneden et stort Antik & Livsstilsmarked, Sjællands største marked af slagsen med over 4000 m² fyldt med antikviteter, kuriositeter, moderne design, brugte møbler, brugte bøger, billige møbler, genbrugsmøbler, tillige med nyere møbler. Sagt på en anden måde, vi har alt.

Vore møbel genre: mid-century modern, mid-century furniture, siteboad, antique furniture, copenhagen furniture, ph lamper, fdb møbler, og så videre.
Derudover har vi et stort udvalg af spiseborde, spisebord stole, møbler og design, design møbler, retro lamper osv.

Vores marked besøges i åbnings weekenden af 2-3000 glade kunder, hvoraf de fleste tilbringer mange timer med at gennemgå det spændende lager.Postet by fiverr47 via AdSet linkbuilding network