0

Glarmester Amager, din lokale glarmester

Glarmester Amager erstatter glas af forskellige årsager. Vi leverer døgnservice til akutte glasreparationer, hvor vi skal inddække vinduerne for din sikkerhed, og derefter udskifte glasset normalt inden for 48 timer på hele Amager
Glarmester Amager er specialist i sikkerhedsglas og har stor erfaring i at konverter normal glas sikkerhedsglas som på sigt kan være  en god økonomisk løsning specielt for detailhandlen.. Alle henvendelser er velkomne med gratis estimater ved at ringe til Glarmester Amager.

Glas til brug på private ejendomme kommer typisk i to sorter; Enkelt- eller dobbeltglas, med et valg af enten flydende / hærdet eller hærdet glas. Enkeltruder kan normalt monteres samme dag. Glarmester Amager er i stand til at erstatte glas fra enten ydersiden eller indersiden af ​​vinduet, hvis rammerne tillader det. Hvis det er nødvendigt, kan vi stille stillads og / eller bruge lift fra terræn.
Glarmester Amager tilbyder en komplet termorude service, herunder en lokal dobbeltvinduer installatør, termoruder reparationer og udskiftning termoruder.

Energiruder ig termoruder tager cirka to til tre dage at bestille, og alle vores enheder leveres med producentgaranti. Hvis det ønskes, kan vi erstatte vakuumet mellem glasruderne med et lag Argon-gas for yderligere at lette varmebehandlingen. Vi kan også levere og installere triple-glaserede enheder på anmodning på hele Amager.
Når et vindue er beskadiget, brudt glas eller vinduesrammen, er vi lige i nærheden til  at løse problemet. Vi kan også modernisere dine eksisterende rammer, vinduer og glas med mere effektive produkter herunder termoruder, aluminium udskiftningsvinduer og lavenergi glas.
Store og / eller tykkere end normale ruder vil normalt være en næste dag service, afhængig af de ønskede glasdimensioner.

Det tager cirka to til tre dage at bestille, og alle vores enheder leveres med en fabrikant garanti.

Vores omfattende erfaring giver os mulighed for at skabe det perfekte spejlglas til dig, hvad enten det er dekorativt eller til dine forretningslokaler eller til noget mere praktisk som hotelindretning.Postet by telanco via AdSet linkbuilding network