0

Gør-det-selv påskepynt og sæt et hyggeligt og personligt præg på dit hjem

For nogle er det en lettelse, når julepynten tages ned efter at have kigget på det i en god måneds tid eller mere. Nogle synes det er ærgerligt og kommer egentlig til at savne det igen. Til disse personer er det heldigt, at der lige efter jul kommer endnu en højtid, hvor vi igen kan få lov til at pynte huset op – nemlig påske. Modsat de røde, grønne og sorte farver pyntes påsken i delikate og lyse nuancer af farverne gul, grøn og orange. Er du også vild med disse farver og vil gerne sætte dit personlige præg på pynten findes der heldigvis mange måder hvorpå du kan lave det selv.

Saml inspiration på internettet og i bøger og find din personlige stil

Inden du går i gang er der en masse inspiration at hente både på internettet såvel som i bøger, du kan købe i hobbybutikker eller andre steder omkring årstiden. Hvis du for eksempel ikke er vild med harer eller kyllinger, kan du lede efter andre måder at få det påskelige frem i pynten på. For at forberede dig på at lave pynten kan du søge fine og billige materialer online. Én af de mere brugte materialer du vil støde på, hvis du søger at skabe et hyggeligt look er strikkegarn. Strikkegarn findes omkring påsken i et hav af fine og delikate farver. De lyse grønne, gule, rosa og orange nuancer er flotte alene, men kan med fordel også blandes.

En fin ide kan være at strikke dit garn i forskellige farver rundt om en flamingokugle, så den kan fungere som et fint og hyggeligt påskeæg. Specifikke opskrifter på dette kan ofte findes det samme sted du køber dit strikkegarn. Ellers kan du søge efter dem online, hvor du på samme tid også kan lede efter tilbud og udsalg fra alverdens webshops. På nettet er disse ting tilgængelige hele året rundt, hvis du ønsker at være i god til med pynten.

Påsken nærmer sig med hastige skridt, så det er bestemt ikke for tidligt at begynde at tænke i påskepynt. Hvis du kan lide gør-det-selv arbejde, bør du naturligvis lave dit eget pynt i stedet for at købe det selv. Som du allerede er bekendt med, kan du finde rigtigt meget inspiration i diverse bøger, magasiner og internettet.

Glem ikke alt om påskeæg

Skal du være godt forberedt til påsken anno 2016, skal du naturligvis også have købt påskeæg. Det er især vigtigt, hvis der er børn i familier, som vil blive lykkelige for at få foræret lækre påskeæg. Har du styr på både påskepynt og påskeæg, er du rigtigt godt forberedt til påsken. Påsken er en tid, som man bør fejre med sine nærmeste. Måske er du heldige, at der venter dig en dejlig påskefrokost i den nærmeste fremtid.

Postet af martind via AdSet.Tags: