0

Guide til at finde din perfekte efterskole

Har du taget den helt store beslutning omkring efterskoleopholdet, eller har du en søn eller datter, som ønsker at gå et år på efterskole. så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne artikel sætter nemlig fokus på efterskoler generelt, og nogle udvalgte, så i kan blive klogere på, hvilken efterskole der passer til dig. Der findes mange forskellige typer af efterskoler. Der findes idrætsefterskoler, religiøseefterskoler, adventure efterskoler, efterskoler med fokus på skolegang samt mange flere. Det kan tage ret lang tid at finde den helt perfekte efterskole, der passer bedst til dig, og vi håber, at denne artikel kan hjælpe jer på rette vej. Hvis du vil tage et skridt mere for at blive helt sikker på, om efterskolelivet og den valgte efterskole er noget for dig, kan i vælge at besøge efterskolen på efterskolernes dag, som bliver afholdt hvert eneste år for potentielle nye elever og deres forældre. Artiklen vil her komme ind på nogen udvalgte efterskole og forklare en del om dem, det kan være, de er noget for dig.

Vandel Efterskole

Vandel efterskole er en meget moderne efterskole som råder over mange nye og gode faciliteter, som eleverne kan udnytte. Skolen råder over faciliteter som sportshal, teatersal, musiklokale og boldbaner samt bo forhold hvor eleverne bor sammen 2 eller 4 i hver bygning. Skolen har en lokation meget tæt på Vejle og Billund by med gode muligheder for transport.

Der er plads til 138 elever på Vandel efterskole hvilken medføre at efterskolen har en størrelse hvor hvert enkelt elev kommer til at blive bekendte med hinanden hvilket også er en af grundværdierne på efterskolen.

En uge om året rejser efterskolen til udlandet hvilket giver eleverne en unik mulighed for tilknytte fællesskabet endnu stærkere sammen.

Københavns Idrætsefterskole

Københavns idrætsefterskole også kaldet Kies er en idrætsefterskole med lokation i Valby i København. Kies tilbyder både 9.- og 10. klasse med 2 linjer, håndbold og fodbold. På Kies arbejder man meget seriøst med idrætten og man ønsker at de har deres sport som største passion og brænder for at træne og forbedre sig. På Kies er der fodbold eller håndboldtræning 4 gange om ugen i skoletiden og udover det træner eleverne i deres individuelle klubber. Under efterskoleopholdet er der inkluderet 2 rejser. En til Barcelona og en til La Santa.

Dagligdagen på efterskolen går oftest med træning, hygge på efterskolen med gode faciliteter eller oplevelser i København.

 

 

Klintsøgaard idrætsefterskole

Klintsøgaard idrætsefterskole har en behagelig lokation i omgivelser med massere af skov og 200 meter fra Kattegat mellem Sjællands Odde og Nykøbing Sjælland. Skolen er relativ lille og har kun plads til 108 elever udelukkende på 10. klasseniveau. Efterskole har gode faciliteter som idrætshal, kunstgræsbane og gode opholdsrum som er meget populære blandt eleverne.

Eleverne bor 2, 3 eller 4 sammen i meget nymoderne boliger. Efterskolen tilbyder linjer som fodbold, håndbold, spring, dans, adventure og volleyball.

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.