0

Husk redningsvesten i disse situationer

Er du i tvivl om, hvornår du skal have en redningsvest på? Vil du gerne vide, hvornår det er en særlig god ide at medbringe en vest? Har du fem minutter til at læse dette indlæg?

Hvis du kan svare ja på alle tre spørgsmål herover, så har du ganske god grund til at bruge lidt tid her på siden. Du vil nemlig kunne læse om nogle situationer, hvor det er ganske fordelagtigt at tage en redningsvest på.

Læs med her.

Skal din baby med ud at sejle?

Hvis du lige har født en fantastisk pige eller dreng, så vil du selvfølgelig gøre alt for, at dit barn har det så godt som muligt. Derfor skal du for alt i verden huske en redningsvest til din baby, når I skal ud at sejle.

Selvom du måske tænker, at du har styr på dit barn under sejlturen, så ved du aldrig, hvad der kan ske, når du har med vand at gøre. Derfor kan du ligeså godt tage dine forholdsregler og få købt en baby redningsvest, så du og dit barn er sikret så godt som muligt.

Husk svømmevesten når du dyrker ekstremsport på vandet

Hvis du dyrker meget ekstremsport på vandet såsom kitesurfing, så skal du selvfølgelig også have en redningsvest på for din egen sikkerhed. Dog er det ikke en helt almindelig redningsvest du skal iklæde dig, når du dyrker kitesurfing.

Du skal nemlig bruge en såkaldt svømmevest, der fungerer ligesom en redningsvest, men den er bare langt mere fleksibel, hvilket er en fordel, når du skal bevæge dig meget. Svømmevestene findes i mange forskellige typer og størrelser. Derfor skal du bruge lidt tid på at finde en størrelse, der passer dig, så du ikke får problemer ude på vandet. 

Ekstra info: Gør dit barn en tjeneste og køb et søsygearmbånd

Når du og dit barn er ude at sejle, så er der chance for, at han eller hun bliver søsyg. Søsyge kan være rigtig irriterende at døje med, men du kan heldigvis gøre noget for at undgå det.

I dag er det muligt at købe et såkaldt søsygearmbånd – læs mere om det her – der kan forhindre dit barn i at føle sig søsyg. Armbåndet fungerer ved, at det trykker på et bestemt sted på håndleddet, hvilket har en positiv effekt mod søsyge.

Gør dit barn en tjeneste og bestil et par søsygearmbånd, så I undgår søsyge ombord på båden eller skibet. Der findes ikke noget værre end at sidde med et barn, der har det forfærdeligt, fordi båden gynger for meget.