0

Hvad kan jeg tjene ved tømning af dødsbo

Hvad kan jeg tjene ved tømning af dødsbo ? 

Dødsbo indgår under lovem om arv, så du skal først være opmærksom på, at du skal betale skat af de penge, som du tjener. Dermed møder du den første fordel ved at lade et proffesionelt firma rydde dødsboet.

Du skal også være opmærksom på, at dødsbo firmaet først tjener noget, når de sælger varerne fra rydningen til en højere pris end firmaet betalte for det.Derfor vil du naturligvis få mindre end den generelle pris. Dog bliver tømningen foretaget af en proffessionelt firma, som er specialiseret i at rydde dødsboer. De kan også hjælpe dig med værdisætningen af indboet !

Det er vores erfaring, at 90% af vores kunder får et beløb overni prisen. Ting, som har en god værdi i boet er, palisander møbler, teak træ møbler, ph-lamper, lækkert keramik og generelt danske klassikere.

Vi plejer, at hjælpe kunderne med, at sælge disse særlige værdifulde varer på auktion eller til en af vores samarbejdspartnere, som er ansete antikvitetes forhandlere i danmark og Udland. Det plejer at give den bedste pris for kunden.

Hvordan finder jeg et firma til rydning af et dødsbo ? 

Lav en google søgning eller brug dit netværk. Check firmaet på trustpilot eller på facebook. Stil dig selv flg. Spørgsmål: Hvor mange positive anmeldelser har firmaet på trustpilot?  Hvad siger andre om firmaet ?

 

Få 2 eller flere tilbud på dødsboet. 

Vi plejer at anbefale, at man får 2 tilbud på dødsbo eller får det vurderet af 2 dødsbo firmaer. Det gør, at man får den korrekte pris og får det maksimale udbytte af den afdødes værdier. Det fortjener den afdøde. De har brugt mange år på at samle indboet.

Hvad koster det at tømme et dødsbo uden væsentlige værdier ? 

Har boets ikke nogle væsentlige værdier, så bliver de tømt til vores prisliste, som kan ses på vores hjemmeside. Priser er som følgende:

1 værelses lejlighed   2000 kr.

2 værelses lejlighed 3000 kr

3 værelses lejlighed  4000 kr

4 værelses lejlighed eller større  5000 kr

rydning af huse op til 100 m2      4000 kr

rydning af huse fra 100 til 175 m2 5000 kr

rydning af huse fra 176 til 250 m2 6000 kr.

Rydning af huse over 250 m2     7000 kr.

Dette er nok Danmarks billigste priser for rydning af dødsboer.

Hvem er Diluc ? 

Diluc er et dødsbo rydningsfirma, som rydder dødsboer i disse områder:  Aabenraa, Andst, Assens, Billund, Bjert, Bogense, Bramdrupdam, Bramming, Brørup, Bække, Børkop, Christiansfeld, Egtved, Esbjerg, Fredericia, Fåborg, Gram, Grindsted, Haderslev, Hedensted, Holsted, Horsens, Jelling, Jels, Jordrup, Kolding, Lunderskov, Middelfart, Odense, Ribe, Rødding, Silkeborg, Skanderborg, Skodborg, Svendborg, Sønderborg, Vamdrup, Vejen, Vejle, Vojens, Vonsild, Taulov, Toftlund og Tønder.

Vi er billige og har 10 års erfaring indenfor rydning af dødsboer.

Kontakt os for spørgsmål

www.diluc.dk

Hjallesevej 151 B

5230 Odense M

Telefon:  + 45 91 78 28 61

Mail: J.K. diluc@gmail.com

cvr: 38 55 20 58

 

 

 Postet by june-sum via AdSet linkbuilding network