0

Hvad skal du have styr på i forbindelse med et boligsalg?

Overvejer du at sælge din bolig inden for nærmeste fremtid? Læs med her på siden og find ud af, hvad du skal have styr på inden du sælger.

Ejendomsmægler eller selvsalg?

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv om du vil bruge en traditionel ejendomsmægler, eller du tør vove skindet og begive dig ud i selvsalg. Selvsalg af bolig har den fordel, at du sparer det dyre ejendomsmæglersalær. Ulempen er så, at du selv skal stå for det en ejendomsmægler typisk vil stå for.

Dog kan du altid få juridisk hjælp af en advokat, når der skal laves købsaftale og lignende. Selvom du måske tror, at advokaten er meget dyr, så vil prisen aldrig nogensinde overstige den kæmpemæssige besparelse du kan få ved at sælge selv.

Læs mere om selvsalg på http://selvsalgsguiden.dk

Indhentning tilstandsrapport

I forbindelse med et boligsalg skal der selvfølgelig indhentes en tilstandsrapport. Denne rapport giver et overblik over, hvad din bolig måtte have af fejl og mangler. Derfor er den meget interessant for køberen af huset at se, så han eller hun kan sikre sig så godt som muligt inden overtagelsen.

Sådan får du den billigste tilstandsrapport

Hvis du er interesseret i at få den billigste tilstandsrapport, så anbefales det, at du besøger http://tilstandsrapport-danmark.dk. Via denne side kan du indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på en tilstandsrapport.

Du får tilbuddene fra tre forskellige byggesagkyndige, og de ved godt, at de kæmper mod hinanden om at få dig som kunde. Derfor er de nødsaget til at prisfastsætte dem selv meget lavt, så de fanger din interesse. På den måde er du sikret en billig tilstandsrapport.

Tag kontakt til dit forsikringsselskab

I forbindelse med et boligsalg opstår der typisk nogle forsikringsmæssige ændringer. Derfor er det en rigtig god ide at kontakte dit forsikringsselskab for at få 100% styr på dine forsikringer inden du foretager dig noget som helst.