0

Hvordan er det lige med action kamera tilbehør?

Det vælter frem med action kamera tilbehør, i takt med mange forelsker sig i action kamera. Du kan i øjeblikket finde hundesele, headstrap og en masse andet cool action kamera tilbehør. Marked er mere eller mindre eksploderet og der er bogstaveligt talt, ikke det tilbehør du ikke kan købe. Faktisk er det helt vildt hvad der er opfundet af nyt tilbehør. Priserne er desuden historisk lave og selv halvavanceret action kamera tilbehør, kan købes til utrolig lave priser. Et action kamera er heller ikke ret sjovt, hvis du ikke har udstyr til det. Det giver så mange flere muligheder, end du ellers ville havde haft mulighed for. For action kamera er ofte meget kedelige uden tilbehør, for det er tilbehøret som gør dit action kamera sjovt, at bruge.

Droner er perfekte til, at sætte action kamera på

Er du en af de heldige, der ejer en drone, har du så et action kamera, du kan sætte. Netop med en drone som har kamera på, gør dronen så meget sjovere, at benytte. Det er de vildeste naturfilm du kan optage og i en helt unik kvalitet, du ikke ofte ser. Især hvis du vælger 4k action kamera, kan du filme i en meget høj opløsning, som gør du kan se alle detaljerne i høj kvalitet. Droner er blevet in og de storsælger. En god begynder drone koster fra ca. 1000 kr. og op efter. Her er flyvetiden ca. 10 minutter og ønsker du en højere flyvetid, skal du op i en meget højere prisklasse. Dronerne i dag er af en ganske god kvalitet og kvaliteten er konstant stigende. Det samme med deres batteritid, som er stærkt op af gående. Batterier bliver hele tiden billigere og bedre og det betyder, at en billig drone kan flyve endnu længere.

Alle vil i dag have deres egen Laybag

Laybag er også in og er blevet et virkelig stort kæmpe hit. Tager du på en hvilken som helst festival i Danmark, vil du så Laybags over det hele. Isæt unge er helt tosset med dem. Kvaliteten er ganske god og de er meget nemme, at fylde med luft. Fx tager det under 30 sekunder, at fylde din Laybag med luft. Desuden fylder de ikke ret meget og kan tages med over alt. De vejer 1,5 kg og fylder det som svarer til en sammenpakket kompakt sovepose, hvilket i sig selv, ikke er ret meget. Så skal du være med på moden, er det Laybag du skal ud og købe, for du kommer ikke til, at fortryde det. De fås i mange forskellige farver og de mest populære farver er blå, gul, grøn og pink, da det er de farver stort set alle vælger, at købe dem i. De skal bare opleves.Postet by mrlarsen via AdSet linkbuilding network