0

Information omkring rådgivning om Service Facility

Ønsker du at få en bedre kvalitet i jeres serviceydelser som rengøring, vinduespolering, kantinedrift, vagt og sikring til jeres virksomhed eller blot i dit private hjem kan du med fordel vælge at tilknytte en rådgivningsvirksomhed, som er med til at sikre jeres ønskede kvalitet af serviceydelser uanset om det er til virksomhed eller privat. Rådgivningsvirksomheden er ligeledes med til at sikre, at Service Facility virksomhederne overholder den kvalitet, som i betaler for. Ønsker du/i at tilknytte en rådgivningsvirksomhed men er ikke helt sikker på alle informationerne omkring dem, er du kommet til det helt rigtige sted. Denne artikel sætter nemlig fokus på infomartioner omkring rådgivningsvirksomheder om Service Facility.

Bevarer fokus på kerneopgaven

Rådgivningsvirksomheden sørger for, at de serviceydelser, der bliver gjort i jeres virksomhed, lever op til den kvalitet, som i har bestilt og dermed er i sikret, at i kan benytte jeres medarbejdernes ressourcer på deres kerneopgave, og ikke på serviceydelser som rengøring.

Træf beslutninger på et solidt grundlag med ServiceAnalyse

Rådgivningsvirksomheder udarbejder en serviceanalyse over jeres virksomheden, som belyser, om jeres service lever op til jeres forventninger, samt om det økonomisk kan svare sig at outsource rengøringen til andre virksomheder. Uanset hvilken situation i befinder jeg i giver en serviceanalyse jer et et klart billede af, hvilken løsning der er den bedste for jer samt vurderer kvaliteten af jeres serviceydelser, og giver dermed jer et solidt beslutningsgrundlag for fremtiden. Dermed kan får i de bedste forudsætninger for at tage beslutningen omkring at bevare serviceydelserne eksternt i virksomheden eller outsource det til en ekstern virksomhed.

Få bedre serviceaftaler med ServiceUdbud

Der vil oftest være mange gevinster at vinde ved at outsource serviceydelser som rengøring både økonomisk og administrativ. Processen i at få gode serviceaftaler kræver dog både dygtighed, tid og erfaring og derfor tilbyder rådgivningsvirksomheder ServiceUdbud, der optimerer processen. Serviceudbuddet giver jer de bedste forudsætninger for at indgå de bedste serviceaftaler som sikre jeres serviceydelser på et højt kvalitet samt forbedre økonomien.

Med ServiceTjek sikrer vi jer gennem løbende inspektion og opfølgning

Når du laver en kontrakt med en Service Facility virksomhed, har virksomheden i starten altid stor fokus på at levere serviceydelsen i høj kvalitet, men når dagligdagen rammer dem igen, falder kvaliteten ofte, og det er her rådgivningsvirksomheden, sikrer, at virksomheden opretholder et acceptabelt niveau igennem deres ServiceTjek

Styrk jeres rengøring med ServiceOptimering

Har i rengøringen derhjemme eller på virksomheden og vil styrke kvaliteten af det eller sørge for, at rengøringen bliver opretholdt på et acceptabelt niveau. så er det en god ide at tilknytte et rådgivningsfirma, som også er med til at sikre kvaliteten af rengøringen hos jer, bliver opretholdt på et acceptabelt niveau.

Vi håber, at i er blevet klogere på rådgivningsvirksomheder og Service Facility, og at det har gjort jer mere eller mindre sikre på, om i vil tilknytte dem jeres virksomhed eller privat.

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.