0

Kan iPhones snart blive dyrere?

Du har sikkert undret dig over, hvordan i alverden prisen på iPhones bliver ved og ved med at stige. Det kan da også virke fuldstændig vanvittigt at give noget der minder mere om 10.000 kroner end 5000 kroner for en telefon. Deres dyreste model den vi kalder iPhone 7 Plus 256GB, og den har noget af en pris. Prisen på iPhone 7 Plus er dog meget forskellig, men ikke desto mindre utrolig høj. Den dyreste udbyder er Fullrate og du skal ligge omkring 9500 kroner for telefonen, hvilket kan virke af utroligt meget, og det er det faktisk også. iPhones har generelt steget meget i pris de seneste år, og det hænger sammen med en videre udvikling af deres model, som hedder Plus. Apple er de eneste, der som udgangspunkt tilbyder en bedre version af den telefon, som de har udgivet.

Blandt fordelene ved en Plus telefon er naturligvis en bedre processor, men der hvor det bliver interessant er, når vi kommer til kameraet. Den indeholder nemlig 2 kamera og er derfor også noget bedre til at tage billeder, end den almindelige iPhone 7 model.

iPhones er for så vidt en glimrende telefon, men den høje pris er noget, som får mange mennesker til at vælge andet steds. Det kan man da godt forstå, men er der en grund til, at priserne skal være så uendeligt høje?

Som udgangspunkt har Apple altid gerne villet leverer et kvalitets produkt. Det må man da også sige, at de har. Ikke desto mindre er deres produkter kendte for at være meget skrøbelige, og det sætter jo spørgsmålstegn ved, om det i virkeligheden er et kvalitetsprodukt så?

Man hører tit om folk, som smadrer deres iPhones. Dog bliver de ved at gå tilbage. Det er ting, som at tabe sin telefon, der gør, at telefonens skærm går i stykker. Derudover bliver de ofte tabt i vand, og går dermed også i stykker. Alt sammen minder meget om de ting, som sker imod eksempelvis Samsung telefoner, når de går i stykker. Derfor er det også oplagt at tro, at det er i højere grad er brugerne som er klodset.

Heldigvis giver den nye iPhone 7 dig sikkerheden af, at din telefon ikke går i stykker, fordi du taber den i vand. Den er nemlig blevet mere eller mindre vandresistent, og derfor også til del holdbar under vand. Det vil sige, at den kan modstå vand i ganske kort tid, og formentlig nok tid til, at du kan nå og reagere, og fiske din tabte telefon op. Det gør måske i virkeligheden at prisen for den nye iPhone er helt i orden, da du faktisk er forsikret, at der skal meget til, før din telefon går i stykker.

Desuden har de også designet covers, som man kan tage i brug til sin telefon, som også skal forsikrer dig, at sikkerheden er i top, og din telefon formentlig ikke går i stykker lige med det samme, med mindre du er lidt klodset.

Postet af magnussampson via AdSet.Tags: