0

Køb i fysisk butik vs. køb i webshop

Når man skal lave ny have, ændre noget, eller “blot” anlægge ny terrasse eller lignende, så skal man selvfølgelig finde et sted at købe sine materialer fra. Der findes et hav af steder, hvor man kan gøre dette. Det kan være i en fysisk butik som Stark, Silvan, Bauhaus eller lignende. Det som man ofte ser med disse butikker er, at de er helt vildt dyre, i forhold til, hvis man eksempelvis handler på nettet. Finder man derimod en butik, shop, leverandør – kald det hvad du vil, på nettet, så kan man spare hundredevis af kroner. Faktisk kan man, hvis man kigger lidt grundigt omkring, spare tusinde kroner, så der er altså en kæmpe fordel i at handle på nettet i stedet for i de fysiske butikker.

Er du i tvivl om hvad du skal bruge af materialer, kan du med fordel kigge ud i et fysisk byggemarked og fortælle hvad du skal lave og så vil de ofte kunne give dig vejledning både med hensyn til materialer, men også med hvordan du udfører arbejdet. Du behøver jo ikke fortælle, at du ikke har tænkt dig at bruge penge i deres butik, for så vil du med statsgaranti ikke få den betjening, vejledning og service du ellers får. Når du så har fået den ønskede vejledning er det ret ligetil herfra.

1. Du går hjem
2. Tænder din computer
3. Går på nettet
4. Laver en søgning på google, efter det ønskede produkt
5. Går ind på en af de webshops/hjemmesider, der kommer frem og køber

Når disse fem, nemme trin, er udført (gerne til perfektion) er det blot at sætte sig i sofaen og vente på, at det bliver leveret til din hjemmeadresse. Husk lige, at ved at være grundig i sin søgen kan man også spare enorme summer på leveringen af materialerne. Leveringen af disse kan variere en del, præcis som med prisen. Sørg derfor for, at få valgt en leverandør, som kan levere inden for en rimelig tidshorisont.

Lad os antage at man skal bruge et ordentligt læs granitskærver, så vil det være en god ide på forhånd at vide, hvilken størrelse, farve mm. disse skal have. Find derefter ud af, hvor du kan få disse til den bedste pris (husk at regne levering ind i den totale pris), og hvor leveringen ligeledes er inden for en overskuelig fremtid. Af og til kan det godt svare sig at gå lidt på kompromis med prisen, hvis man kan få varerne leveret hurtigere. Får du dine materialer hurtigere, vil du også kunne igangsætte arbejdet tidligere – det er da en win/win situation, ikke sandt?

Nu er du vidst nogenlunde klædt på til kommende projekter i haven – så er det bare med at komme i gang og bestille hvad du skal bruge.

God fornøjelse!Postet by Mibe via AdSet linkbuilding network