0

Kostumer | Find sjove kostumer til børn og voksne online

Kostumer    

Udklædningsfester giver mulighed for at have det sjovt og lege med din identitet for en aften. Og børnenes fantasi stimuleres, når de får kostumer på og leger, at de er tigre, prinsesser eller modige sørøvere. Kostumer er til dig, der kan lide at feste som Gatsby i bedst 1920’er-stil eller danse lancier i sjove, adelige kostumer. De er til dig, der skal til tyrolerfest og til dig, der vil overraske kæresten hjemme i de private gemakker.

Skal du eller børnene til kostumefest, så kan du finde masser af kostumer og tilbehør online. Parykker, falske tænder eller ansigtsmaling er alt sammen noget, du nemt kan bestille hjem til leveringen inden for få dage.

Hos Dramashop finder du de mange kostumer, hatte og parykker inddelt efter kategori, så du nemt kan finde alt hvad du skal bruge – uanset om du er inviteret til 1940’er-fest eller skal til fredagsbar, hvor du skal komme som noget fra zoologisk have. Dramashop har masser af kostumer til voksne, hvilket ellers kan være svært at opstøve i butikkerne. Hvis du gerne vil se kostumerne “live” er det dog også muligt. Dramashop har en velkendt fysisk kostumebutik på Frederiksberg i København  – Teaterhjørnet.

Kostumer til børn og barnlige voksne

Børn elsker udklædning, så kostumer i god kvalitet kan være en rigtig god investering. Du kan eksempelvis købe nye til fastelavnstid og så vælge kostumer, som ungerne bagefter kan have liggende i en udklædningskasse til timevis af leg efterfølgende. Både kommende feer, trolde, elefanter og brandmænd kan finde deres tøj og tilbehør hos Dramashop, der har et kæmpe udvalg af kostumer til både børn og voksne.

Kostumer til alle lejligheder

Kostumer er ikke kun til børn og ikke kun til fastelavn. Kostumer bliver mere og mere populært blandt danskerne, og i dag finder vi gerne kostumer frem til både sidste skoledag, teaterstykker, maskefester, til polterabend, halloween og til temafester på arbejdet.

Faktisk har Dramashop nærmest flere kostumer til voksne end til børn. Så du behøver ikke at mangle et kostume, hvis I skal til tøndeslagning eller kostumefest i familien. Overrask børnene og kom også selv i et flot kostume. Det behøver ikke kun at være børnene, der har morskab over at hoppe i farverige og sjove kostumer og være en anden i nogle timer.

Bestil alt hvad du har brug for online. Eller være kreativ og se, om du allerede har tøj i klædeskabet, som du kan kombinere med noget nyindkøbt tilbehør. Eksempelvis kan du hurtigt blive vagabond med en stor skjorte, hul på knæet og brun makeup sminket som skidt i ansigtet, uden at det behøver at koste ret meget.

Find masser af inspiration på hjemmesiden http://dramashop.dk, eller kig forbi den flotte butik Teaterhjørnet på Frederiksberg i København.

 

Postet af Molle via AdSet.