0

Kvalitetsfuldfoder fra Specific

Specific er kvalitetsfuldfoder, der egner sig særdeles godt til såvel hunde, som katte. Det afbalancerede fuldfoder fra Specific opfylder det daglige behov for sund ernæring og holder hunde og katte aktive i deres levetid. Specific er et dansk produceret foderprodukt, der med sine velsmagende foderpiller er lette at fodre både hunde og katte med. Når du køber fuldfoder fra Specific, er det vigtigt, at du forholder dig til din hunds eller kats størrelse, vægt og behov. Sortimentet fra Specific er bredt og fuldfoderpillerne er nøje produceret efter hundes og kattes størrelse og vægt. Det er muligt at købe Specific i forskellige posestørrelser, hvilket kan være en fordel, når du i starten skal finde den helt rigtige smag til din hund eller kat, og det derfor ikke er nødvendigt med alt for store foderposer. Fuldfoderet kan købes i mange varianter og der findes foder til kæledyr af enhver race, alder og ernæringsmæssige behov. Med kvalitetsfoderet fra Specific er du sikker på, at dit kæledyr får et godt og velsmagende måltid, samtidig med at foderet bidrager til, at dit kæledyr forbliver sundt og raskt hver dag gennem hele livet.
Gode råvarer

Gode råvarer er altafgørende i kvalitetsbevidst foder. Med velsmagende råvarer i højeste kvalitet, sikrer du de bedste forudsætninger for din hun eller kat ved måltidet. Produktionen og udviklingen af fuldfoderet fra Specific foregår i et tæt samarbejde mellem dyrlæger og ernæringseksperter. Disse kompetente fagpersoner har i mange år forsket i hundes og kattes forderbehov og ved præcist, hvad der er velegnet, sikkert, stabilt og godt foder. Dyrlægerne og ernæringseksperterne kender altid til den nyeste viden om hunde og kattes sundhed, knogleudvikling og ernæringsbehov. Foderet fremstilles derefter, således at din hund eller kat er i stand til at optage mest mulig næring fra fuldfoderet og bidrager samtidig til en mindsket afføring hos din hund eller kat. Fuldfoderets kvalitetsbevidste råvarer og ingredienser importeres hovedsageligt fra Europa. En del af risen stammer derimod fra Asien – dog ikke fra Kina.
Fiskeolie og dets egenskaber

Fuldfoderet er fyldt med gode råvarer og sunde ingredienser, der tilsammen styrker dyrets immunforsvar og vedligeholder det gode helbred. En vigtig ingrediens i foderet er det høje indhold af fiskeolie. Fiskeolie forstærker hundes og kattes immunforsvar, hjernen og synets udvikling og medvirker samtidig til sunde og velfungerende nyre- og ledfunktioner. Fiskeolie har et højt indhold af omega 3-fedtsyrer, der gavner plejen af dyrets hud og pels. Med sit indhold af Psyllium Husk og Fructo Oligo Saccharider (FOS), er fuldfoderet med til at sikre hunde eller katte den optimale vækst og har samtidig en stabiliserede virkning på dyrets mave-tarm-kanal.

Vigtigheden af det korrekte foder

Uanset om du er hunde- eller katteejer, så er det altid vigtigt, at investere i det helt rigtige foder til dit kæledyr. Der findes alverdens dyrefoder og det kan sommetider være svært at finde ud af, hvorfor man skal vælge det ene produkt frem for det andet. Når du køber foder, er det vigtigt, at du ikke bare vælger det billigste foder. Meget foder opfylder desværre ikke minimumskravene og er derfor ikke godt at fodre din hund eller kat med. Gå aldrig på kompromis, når du køber foder – det er enormt vigtigt, at du køber foder efter din hunds eller kats størrelse, vægt og hvis den har specielle behov eller særlige udfordringer. Der findes dyrefoder til alle racer og aldre, så det er med at kigge sig godt omkring, når der skal handles foder. Hvalpe, killinger, ældre eller svage hunde og katte har brug for specielt foder, der egner sig præcist til deres størrelse, alder og udfordringer. Hundehvalpe har for eksempel brug for hvalpefoder, da det indeholder alle de forskellige næringsstoffer, som hvalpen har brug for i sit første år, mens den vokser og udvikler sig. En hundehvalp udvikler sig cirka lige så meget på et år, som et menneskebarn gør på 14 år.

 

Det står dermed klart, at hundehvalpe har brug for den helt rigtige næring for en god start på livet. Svage og ældre hunde eller katte kan have brug for særligt foder, der indeholder næringsstoffer og ingredienser der på bedste vis støtter og holder de ældre knogler sunde og aktive. Det anbefales altid, at du kontakter din dyrlæge, hvis du er i tvivl om det rette foder til din hund eller kat. En dyrlæge er altid i stand til at forholde sig til din hunds eller kats proportioner og ved nøjagtigt, hvad der er godt for lige netop dit kæledyr. I samråd med din dyrlæge kan du også få oplyst de korrekte fodermængder, som du bør give din hund eller kat. I takt med, at hunde og katte med tiden vokser, kan det blive nødvendigt, at øge foderportionerne, for at holde energiniveauet hos dyret intakt. Overfodre aldrig, da det kan have store konsekvenser for din hund eller kat, der kan komme til at lide af overvægt, sukkersyge, ledproblemer og lignende udfordringer. Spørg altid din dyrlæge til råds, hvis du er i tvivl.

Postet af jjdenmark via AdSet.