0

Kvik sms lån er hurtige lån – men pas på renten

Kvik sms lån er hurtige online lån, der kan søges med NemID. De hurtige lån er stadig utrolig populære blandt danskerne, der flittigt benytter sig af de hurtigt kvik sms lån. Især de små lånebeløb som lån 500 kr er meget brugt. Idet disse hurtige kvik sms lån kan søges på få minutter, er det for mange en nem løsning, hvis man lige mangler lidt ekstra penge sidst på måneden. Det kan dog være en dyr løsning at låne penge på denne måde og vælge et kvik sms lån. Man bør se sig rigtig godt for, før man sender en låneansøgning afsted.

Kvik sms lån – en hurtig men dyr løsning

Kvik sms lån lever højt på at være hurtige lån. På få minutter kan man søge om et kvik sms lån og man får svar med det samme, indenfor få sekunder. Godkendes man til et kvik sms lån, indsættes pengene på ens NemKonto i løbet af samme dag, nogen gange indenfor få timer. Det er især denne lynhurtige lånemetode, som især de unge mennesker er glade for. Selve låneprocessen ved et kvik sms lån er yderst nem og hurtig og der bliver ikke stillet for mange spørgsmål til ens økonomi. Det kan måske derfor være lidt svært som ung at overskue konsekvensen eller prisen for at tage et hurtigt kvik sms lån.

Når man ser på den hurtige og nemme lånemetode, kan man godt få mistanke om at disse kvik sms lån er designet til unge mennesker, der hurtigt vil have lidt flere penge, så de kan komme med vennerne en tur i byen sidst på måneden. Selvom man kun låner små beløb som 500 kr, så er renten høj og man ender med at komme til at betale en dyr pris for et lille hurtigt kvik sms lån. Det er ikke uden grund at denne type lån har et dårligt ry.

Kvik sms lån – Lån med NemID

Et kvik sms lån søges online med NemID. Dette betyder, at et lån kan søges meget nemt og hurtigt. Det tager kun få minutter at udfylde en låneansøgning. Denne skal udfyldes med nogle få oplysninger som kontaktoplysninger og bankoplysninger. Herefter underskrives låneansøgningen med NemID. Dette gør, at låneudbyderne lynhurtigt kan identificere kunden og indhente oplysninger fra for eksempel RKI. Idet hele låneprocessen ved et kvik sms lån foregår elektronisk, kan man altså have pengene på sin konto indenfor få timer. Det er noget, der tiltaler de unge mennesker.

Kvik sms lån – Skru farten ned på de hurtige lån

Fra Folketingets side har man forsøgt at skrue farten ned på kvik sms lån. Man har lavet undersøgelser omkring kvik sms lån, som har vist, at mange danskere efterfølgende har fortrudt, at de har optaget kvik sms lån. Dette fordi det måske ikke har været strengt nødvendigt med et lån, men i særdeleshed fordi det har vist sig at være en dyr løsning at låne penge på denne måde.

Når man på få minutter kan sende bud efter flere penge til sin konto, er det nok de færreste der tager sig tid til at undersøge priser, renter og ÅOP. I øjeblikket har man blot brug for hurtige penge – og det er der rig mulighed for at skaffe sig.

Man har derfor forsøgt med en ændring af Kreditaftaleloven, med formålet at sætte farten ned på de lynhurtige kvik sms lån. Man har indført en 48 betænkningstid, så man har tid til at overveje, om det er nødvendigt med et hurtigt og dyrt lån. Denne ændring har dog ikke givet den ønskede effekt. Det har nemlig blot betydet, at låneudbyderne har ændret deres kvik sms lån til kassekreditter i stedet for lån. På den måde kan de nemlig komme udenom betænkningstiden. Dette passer tilsyneladende forbrugerne godt, for de hurtige kvik sms lån optages i ligeså stor stil som før. Nu blot som kassekreditter i stedet for. Forbrugerne ønsker altså fortsat at benytte sig af de meget hurtige kvik sms lån og det ønsker låneudbyderne naturligvis at imødekomme.

Kvik sms lån – Pas på renten

Selvom de hurtige kvik sms lån er kendt for at være dyre lån, er de altså fortsat meget populære og bliver i den grad stadig brugt af danskerne. Det skal dog også siges, at ikke alle kvik sms lån er urimeligt dyre. Faktisk kan nogle låneudbydere godt matche bankernes renter. Det kan derfor godt svare sig at undersøge priserne på kvik sms lånenes, før man blindt går i banken for et få et lån. Det er dog en god idé at kigge sig grundigt for og undersøge markedet godt, hvis man har brug for et lån. Det er især ved lidt større lån, at det kan betale sig at kigge på kvik sms lån. Her kan man finde rimelig priser og har også mulighed for selv at bestemme løbetiden på sit lån. Man skal ikke helt blindt se bort fra kvik sms lån, hvis man har brug for et lån. Undersøg markedet godt, før du vælger et lån – og pas på renten.

 Postet by palle-jensen via AdSet linkbuilding network