0

Langtidsferie Thailand – ferie til en god pris

Langtidsferie Thailand – ferie til en god pris

Thailand er et af danskernes yndlingsrejsemål – hold ferie i varmen

 

Glæd dig til langtidsferie Thailand. Her har vi samlet en række knivskarpe tilbud på langtidsrejser til Thailand. Vi tilbyder rejser til f.eks Hua Hin, Krabi, Koh Chang, Phuket, Koh Samui og Khao Lak. Også hvis du har lyst til Chiang Mai og Chiang Rai i Nordthailand hjælper vi gerne med dette. Valget er helt dit. Langtidsferie i Thailand er en populær rejseform fordi Thailand har gode temperaturer hele året og fordi prisniveauet er rigtig godt. Det således billigt at leve godt i Thailand. Glæd dig også til den thailandske gæstfrihed. Thaierne er gode til at møde verden med et smil.

Langtidsferie Thailand er en hjemmeside af Asien Travel. Vi er et dansk rejsebureau og vi er medlem af Rejsegarantifonden. Vi har arbejdet med Thailand og øvrige Sydøstasien siden 1999. Vi har dermed god ekspertise inden for rejser til denne region. Vores dygtige rejsekonsulenter hjælper med at finden den helt rette rejse til dig. Husk en langtidsferie i Thailand kan også kombineres med langtidsferie i Vietnam, som også bliver mere populært. Valget er helt dit.

Hotellerne på hjemmesiden er nøje udvalgt af os selv. Vi har valgt hoteller som egner sig godt til langtidsferie og vi kan stå inde for en god kvalitet. De fleste af hotellerne er en god 3-stjernet standard. Der er både mulighed for hoteller med bungalows og andre med værelser. Nogle af hotellerne er små privatejede hoteller, mens andre er større hotelkæder. Husk at hotelstandarden generelt er noget højere i Asien end i Europa og du får mere for pengene.

Vi opdateret jævnligt hjemmesiden med aktuelle priser. Har du ønsker til din langtidsferie som ikke fremgår af vores tilbud så hører vi gerne fra dig, Vi samarbejder med mere end 800 hoteller rundt om i Thailand. Husk også for at opnå en god pris at bestille din rejse i god tid. Ofte hvis man bestiller i god tid kan man få early bird rabat. Du kan kombinere destinationerne som du vil. Hvad med f.eks noget af ferien i Rayong og resten af ferien på Koh Chang. Asien Travel sørger for al transporten under din langtidsferie i Thailand

Vi håber du kan lide vores hjemmeside og ser frem til at hjælpe dig med din næste ferie til Thailand. Giv os et ring på 81 10 15 46 eller udfyld kontaktformularen på hjemmesiden. Vi svarer hurtigt tilbage

Langtidsferie Thailand tilbyder attraktive tilbud på langtidsferie i Thailand. Vi har et godt udbud af hoteller i f.eks Hua Hin, Chiang Mai og på Koh Chang, Koh Samui og Phuket. Vi tilbyder pakkerejser med fly, hotel, transport og morgenmad inkluderet. Vi har dygtige rejsekonsulenter der kan vejlede om den helt rigtige rejse til Thailand for dig.

Postet af fiverr47 via AdSet.