0

Mangler du en Automekaniker i Århus?

Når man er bilejer, skal man sørge for at ens bil er i orden hele tiden – hvis den er i stykker skal den repareres hurtigst muligt . Man kan sikre sig at ens bil er i orden ved et service eftersyn hos en mekaniker. Du øger sikkerheden hvis bilen holdes ved lige – hvis man ikke sørger for sin bil kan det være til fare for dig selv og andre. I det lange løb kan du også spare en masse penge. Vi hos CarService kan give dig en fast pris på dit eftersyn, og bruger ikke flere penge end aftalt. Hvis noget opstår som skal repareres kontakter vi dig inden, så du hele tiden styre processen. Dette er vigtigt for at, da dine behov og vores aftaler kommer i første række. For at tilfredsstille alle kunder tilbyder vi 3 varianter af service.

CarService er din professionelle Automekaniker i Århus og omegn som kan hjælpe dig til den bedste service inden for reparation og vedligeholdelse af din bil. Med 17 års erfaring inden for branchen, ved CarServices medarbejder hvad de laver. Vi tilbyder service og reparation med professionelle Maskiner til rådighed – Vi kan hjælpe dig lige meget hvilken type bil og mærke du har. Mekanikerne på autoværkstedet har stor erfaring, og kan derfor klare alle reparationer på alle bilmærker; buler, ridser, host og hak er ingen hindring – vi ser det som en udfordring, og er også klar til at hjælpe med din bil.

Hvis du står med en akut skade på bilen vil vi gerne hjælpe dig med at mindske generne når i skal overlade bilen til service eller reparation på vores værksted. Vi har derfor en service som tilbyder aflevering og indskrivning af bilen. Hvis i har mulighed for at booke tid inden, kan vi hjælpe med en lejebil imens jeres egen får en kærlig hånd.

Vi har derfor gjort det let for jer at aflevere og indskrive bilen, og hvis I giver besked når I booker tid, så kan vi have en lejebil klar, når I afleverer jeres egen.

Vi tilbyder ikke blot en god service med henblik på kunden, vi kan også tilbyde 3 års garanti på reservedele.

CarService er din professionelle Automekaniker i Århus og omegn som kan hjælpe dig til den bedste service inden for repration og vedligeholdelse af din bil. Med 17 års erfaring inden for branchen, ved CarServices medarbejder hvad de laver. Vi tilbyder service og reparation med professionelle Maskiner til rådighed – Vi kan hjælpe dig lige meget hvilken type bil og mærke du har.

Hos CarService finder du ikke kun en Automekaniker i Århus – vi er meget mere end dette. Med højt humør og dygtige team, betyder det meget at give dig den bedste oplevelse når bilen trænger til en kærlig hånd. Vi står altid klar til at hjælpe!

Lyder det interessant eller har du nogle spørgsmål, så er du meget velkommen til at tage et kig forbi værkstedet og tag en snak med vores Automekaniker i Århus eller kontakt os via telefon 86161516 eller vores hjemmeside.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Postet af KasperAuto via AdSet.