0

Min dejlige oplevelse med Buller

For et par uger siden, afholdte vi min 30 års fødselsdag, og hvilken dag. Vi begyndte at planlægge festen allerede for 6 mdr siden. Det vigtigste for mig var placeringen, lokalerne og maden. Alle de tre ting skulle bare være i top. Jeg begyndte at lede efter det rette sted, og når man bor i København, er der utrolig mange muligheder, både billige og dyre muligheder, men lige meget hvor jeg søgte, så fandt jeg hele tiden noget der ikke levede op til mine forventninger. Enten var det placeringen, eller så var det mad udvalget eller udseendet på lokalet. Det var dog indtil jeg stødte på Hos Buller. Hos Buller kan måske godt lyde lidt misvisende, hvilket var min første tanke, men fandt hurtigt ud af at de faktisk havde en god placering  i København S, de havde et dejligt udvalg af mad og drikke, jeg kunne dog ikke se deres lokaler på nettet. Jeg valgte derfor at kontakte dem, for at få en fremvisning op. Jeg ankom til stedet, og blev modtaget med åbne arme og et smil. Følte mig allerede der i godt selskab, jeg blev taget med inden for, så jeg kunne få vist lokalerne frem. De virkede utrolig tiltrækkende, og jeg kunne allerede se med det samme, hvordan det kunne være det rigtige sted for min fest. Vi tog os en snak om, hvordan vi bedst kunne sammensætte, mine ønsker med det de forestillede sig. Til at starte med ville jeg gerne have folk ankom til synet og smagen af en forfriskende velkomstdrink, vi snakkede os frem til en rigtig sommerdrink, da jeg forventede at vejret ville blive godt. Derefter gik vi i krig med menuen. Her ville jeg gerne have en 3 retters menu, bestående af forret, hovedret og dessert selvfølgelig. Jeg ville gerne starte med fisk, hvor vi fandt frem til retten, Hvidvinsdampede og stegte rødspættefileter med krebsehaler, asparges og citronbåde, Serveret med hollandaisesauce og butterdejsnitter. Til hovedret var der ingen tvivl, der skulle vi have helstegt dyreryg som ville blive serveret med vildtsauce citronmarinerede kartofler samt årstidens gemyse. I og med jeg er en stor oste elsker, så skulle vi have ost til dessert, det blev til bondebrie & gorgonzola med radiser, druer, brød og kiks. Da menuen var på plads, skulle vi finde frem til drikkevarerne. Her fandt vi frem til en smagfuld hvidvin som passede godt til retten, til hovedret ville der være en kraftfuldt italiensk vin, til dessert ville der blive serveret Portvin. Min familie og venner er kæmpe kaffedrikkere, så vi skulle selvfølgelig også have kaffe med cognac og likør. Det skulle selvfølgelig være en fest, så vi kunne ikke komme udenom en fri bar, som vil bestå af øl, vin, vand og 5 slags spiritus. De havde også mulighed for at arrangere DJ til festen, hvilket var dejligt, så man ikke skulle bekymre sig om musikken. Der blev danset og sunget med, ja selv mormor var en tur på dansegulvet.

Dagen var dermed arrangeret, og nu skulle der inviteres. Jeg tror vi var 60 mennesker, og den feedback jeg fik efter festen, var fantastisk. Hele dagen/aften gik uden fejl, maden var helt fantastisk, musikken spillede og jeg havde ingen bekymringer over alle mulige praktiske ting, som forsvandt takket være Buller. En ting jeg kan konstatere nu er at folk elsker en fribar, det skabte en ekstraordinær stemning. Det var en fremragende fødselsdag, som jeg ikke ville være foruden, og så fik jeg også nogle gode gaver. Jeg kan varmt anbefale Buller, hvis du skal have en dejlig fest, med god mad og drikke, den rigtige musik til lejligheden og god service. Jeg havde den bedste 30 års fødselsdag.

Postet af Line via AdSet.