0

Nike Magista er den perfekte fodboldstøvle

I marts lancerede Nike deres helt nye svar på en fodboldstøvle – nemlig Nike Magista. Denne nye støvle er markant anderledes i forhold til de tidligere støvler Nike er kommet med.

Støvlen er lavet af det populære fly knit materiale, der rent faktisk er vævet stof. Det betyder, at fodboldstøvlen har en utrolig lav vægt, hvilket gør den ekstra behagelig at have på.

Det helt unikke ved denne fodboldstøvle er, at den mest af alt ligner en sok. Det gør den fordi, at støvlen går helt op til anklen. Det at den går op til anklen betyder, at du vil opleve en langt større støtte i og omkring området ved anklen.

Den sokkelignende støvle skulle eftersignende være meget bedre end ”normale” fodboldstøvler, da boldkontrollen er meget bedre med det populære fly knit materiale. Støvlen henvender sig især til playmakeren på banen, der har behov for at lave hurtige vendinger og lave afgørende afleveringer ned i dybden af banen.

Topspillere som Silva og Iniesta vil højst sandsynligt komme til at spille i de nye Magista. Selvom Silva ikke er playmaker hos PSG, så vurderer han alligevel støvlen til at være god nok at bruge i midterforsvaret hos det franske storhold fra Paris.

Kommer der flere sokkelignende fodboldstøvler?

Det umiddelbare svar vil være ja. Det er højst sandsynligt ikke sidste gang, at Nike kommer med en fodboldstøvle, der går op over anklen. Hvis du ikke allerede ved det, så har Adidas også lavet en støvle, der minder meget om Magista.

Deres støvle bærer bare præg af et markant anderledes design. Det kan snildt tænkes, at flere og flere mærker hopper med på den nye bølge af fodboldstøver med ankelstøtte. Det varer nok ikke længe før Puma kommer på banen med deres svar. Faktum er, at det bliver uhyre spændende at følge med i fodboldstøvlens fremtidige udvikling.

Derudover bliver det også rigtig interessant at se, hvad den næste store opfindelse inden for fodboldstøvler bliver. Måske bliver den støvle, der går helt op til knæet for at sikre den optimale støtte i hele benet.

Få mere information om den populære støvle fra Nike

Hvis du gerne vil have yderligere information om Nike Magista, så kan det anbefales at besøge Magista.dk.

På denne side kan du nemlig læse om seneste nyt om støvlen. Derudover kan du også se en stor prisoversigt, der sammenligner danske forhandlers priser på den nye vidunder støvle fra det amerikanske mærke Nike.

Skynd dig at snørre støvlerne og kom ud og scor nogle drømmemål!