0

Nytænkende og funktionelle møbler

Har du brug for stol der ikke belaster dine led, og en der gør din hverdag nemmere? Men du selvfølgelig stadig vil have et møbel der er i smukt moderne design, og passer dine behov, og stil, så er OneLeg stolen helt sikkert lige noget for dig! Men måske har du også brug for en ny hyggekrog, til haven eller huset, og så er den moderne, innovative, hyggelig Cacoon, helt sikkert noget for dig! Disse to innovative og alsidige møbler, vil gøre din hverdag nemmere, både når du er på arbejde, og når du skal slappe af.

Innovativ moderne stol i smukt design

OneLeg stolens primære formål, er at gøre hverdagen, og arbejdet nemmere for folk, og gøre belastning på ryg, knæ og fødder så minimal som muligt, hvad enten det er under udførelse af arbejde, eller bare når man sidder ved bordet. Men det er altså ikke det eneste denne stol giver til dit hjem eller arbejdsplads. Stolen er nemlig et smukt, enkelt, moderne møbeldesign, der klæder et hvert hjem, eller en hver arbejdsplads. De er lavet af smukt, ubehandlet egetræ, hvor årene på egetræet tydeligt fremgår, hvilket giver et moderne, enkelt, men idyllisk udseende, og helt unikt udseende. Ydermere kan du også få stolen i sort bejdse, hvis nu det er mere passende til din stil. Men hvis hverken egetræsfarven, eller den sorte bejdse stol passer ind i din stil, er du altid mere en velkommen til at høre om stolen kan laves i den farve du ønsker. Udover stolens farve, fås stolen også i forskellige højder, hvilket gør at du kan bruge stolen efter dit behov, om så du har et højt skrivebord, eller stolen skal bruges på arbejde, eller måske ved spisebordet, eller børnebordet, kan du altså få en stol der matcher dit behov.

Mangler du en ny hyggekrog?

Udover den innovative stol, kan du hos OneLeg også købe den hyggelige, komfortable Cacoon! Det er kort sagt dit fristed, din hyggekrog. Det er en slags gyngestol, blandet sammen med en hængekøje, og tilsammen udgør det, din nye hyggekrog. Cacoonen er alsidig og kan hænges både ude og inde, så du helt selv kan bestemme hvor den skal bruges, alt efter dit behov. Du kan endda tage stolen med på campingturen, sejlturen, eller måske endda stranden, så du altid har en dejlig hyggekrog. Det er den ultimative hyggekrog for både børn og vokse. Her kan du læse en bog, nyde en god udsigt, eller måske endda tage en lille lur. Det er kun fantasien der sætter grænser. Den er nem at sætte op, og tage nede igen, så du kan have den med dig når du skal på tur. Den er lavet af stærkt materiale, og både tryg for børn og voksne. Du kan få den i forskellige farver, så den passer til din personlige stil. Ydermere kan den også bestilles i tre forskellige størrelse, så du kan få en der passer dine behov. Måske skal den bruges i stuen, til dit barn, og så vil en mindre størrelse være optimal. Men i haven, hvor du skal kunne flyde helt ud, og læse en god bog, vil en større størrelse selvfølgelig fungere bedre. Det er som sagt alt i en, god for både børn og voksne, dit fristed, din hyggekrog.Postet by Anna via AdSet linkbuilding network