0

Poolparty i haven: Sådan gør du

Det er tvivlsomt, at der findes bare én person, som ikke har drømt om at holde et stort og festligt poolparty i eget hjem. Du kan gøre din store drøm til virkelighed ved at holde et poolparty i din have, hvor du kan invitere de vigtigste personer i dit liv.

Intet poolparty uden en pool (eller spa)

Det bliver af gode grunde svært at holde et poolparty uden en pool, så du skal på udkig efter en swimmingpool. Det er både dyrt og tidskrævende at opføre en traditionel swimmingpool, som skal graves ned i jorden, hvorfor det kan være fint at undersøge alternativerne. Det bedste alternativ til en traditionel swimmingpool er en oppustelig swimmingpool.
Hvis du ikke har plads eller af andre grunde ikke ønsker at købe en swimmingpool, så kan du købe et oppusteligt spabad, som kan bruges til hverdag og festlige lejligheder i sommerperioden. Kan du forestille dig noget bedre end at nyde en iskold drink i et oppusteligt spabad på en varm sommerdag?
Er du ikke til poolparties, men til lidt mere luksuriøse parties så bør du måske overveje et permanent spa med hydrojets og airjets. Her kan du med fordel kigge på Copenhagen KARMA Spa

Bed dine gæster om at medbringe badetøj

Hvis dit poolparty skal blive en succes, så er det afgørende, at dine gæster ved, at der er tale om et poolparty og ikke bare en traditionel sommerfest. Hvad enten du sender indbydelser online eller offline, så skal du huske at informere dine gæster om, at de skal medbringe badetøj.

Vi anbefaler at du læser mere om spa her: https://www.luxury-outdoor.dk

Rengør din swimmingpool eller spa før festen

Rengøring og vedligeholdelse er noget, der bare skal klares, når man investerer i en swimmingpool eller et spabad. Det er af hygiejniske årsager vigtigt, at du bruger den fornødne tid på rengøring og vedligeholdelse, så du ikke skal sætte dine gæsters helbred på spil.
Du kan købe mange forskellige former for tilbehør og plejemidler, hvis du foretrækker at varetage rengøringen på egen hånd. Du kan gøre klogt i at købe rengøringsnet, filterpatroner, klorbaserede brusetabletter og andet relevant tilbehør.
Det kan være nyttigt for dig at vide, at der er flere danske virksomheder, som har specialiseret sig i at rengøre swimmingpools og spabade. Det giver dig nemlig mulighed for at overlade arbejdet til professionelle fagfolk, så du kan koncentrere dig om nogle mere spændende opgaver.

Fokusér på det eksotiske tema i din oppyntning

Hvis du skal holde et uforglemmeligt poolparty, så skal du også have pyntet op til den store guldmedalje. Du kan f.eks. vælge at fokusere på det eksotiske tema i din oppyntning, så både du og dine gæster vil føle, at I befinder jer i det sydlige paradis.
Du kan også overveje, om dine gæster skal komme udklædt, hvis du har i tankerne at holde en temafest. Det skal selvfølgelig også være oplyst i indbydelsen, så dine gæster er indforstået med, hvilket tema du har valgt. Du kan med fordel søge inspiration på nettet, hvis du ikke har erfaring med at holde temafester.Postet by luxuryoutdoor via AdSet linkbuilding network