0

Prægel & Co A/S | Alt i køkkenudstyr, elektriske stenovne

Velkommen til Prægel & Co A/S, din lokale forhandler af alt i køkkenudstyr indenfor bageri- og konditoribranchen. 

Vi er beliggende i Helsingør men servicerer hele landet inklusiv Norge og Sverige. Har du en maskine der er købt hos Prægel & Co A/S som du ikke ved hvordan fungerer eller som mangler reservedele, så kontakt os gerne i dag!

Vi forhandler alt i køkkenudstyr, herunder fritureudstyr, brødskærere, mixere, stenovne mv. Og sommetider vil der også være secondhand udstyr at købe igennem virksomheden.

Prægel & Co A/S er en troværdig samarbejdspartner og tilbyder løsninger indenfor produkt samt udvikling af ideer og koncepter. Vores løsninger kundetilpassede og kan opdateres til enhver tid i samarbejde med kunden.

Vi tilbyder mærker såsom Dübör, Fritsch, MIWE mv. Alle vores mærker er nøje udvalgt så vi kan levere de bedste løsninger til vores kunder. Står du og f.eks. skal have ny ovn anbefaler vi en elektrisk stenovn fra MIWE. Med en elektrisk stenovn kan du spare store penge, da den har et lavt energi- og strømforbrug. Yderligere behøver du ikke at bekymre dig om rengøring og vedligeholdelse af temperaturer, da du med en elektrisk ovn digitalt kan holde temperaturerne konstante. Opvarmningstiden er også forskellig fra en almindelig ovn og du bør derfor ikke vente mere end et par minutter før ovnen er på den ønskede temperatur. Med en stenovn er mulighederne uendelige, du kan f.eks. bage sprøde pizzabunde eller sprøde brød. Yderligere fylder en elektrisk stenovn langt mindre end traditionel stenovn, som oftest inkorporeres i væggen/muren. Afhængig af hvilken type stenovn der er tale om, kan leveringstiden variere fra 6 uger til 10 måneder. Alle vores elektriske stenovne kan leveres med udtrækshærd, understel, raskeskab, sokkel, digital styring mv. Det er også muligt at få dem automatiseret med bäckerboy eller athlet loader. Der kan via voes hjemmeside bestilles brochure på alle modellerne i vores sortiment. Pt. Har vi nøje udvalgt 3 luksus modeller, så vi sparer dig for researchen.

Hos Prægel & Co A/S går vi op i at tilbyde dig den bedste løsning. Derfor kan alle vores løsninger modificeres efter ønsker og behov. Er du i tvivl om f.eks. hvilken stenovn der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Vi kommer også gerne forbi og ser dit køkken så vi i fællesskab kan finde den bedste og mest optimale løsning til dig.

Prægel & Co A/S er medlem af Food Suppy, hvorfor vi hele tiden holder os opdateret med de nyeste innovationer og teknologier indenfor køkkenudstyr.

Prægel & Co A/S kan kontakes på hverdage via telefon eller mail. Har du en konkret forespørgsel, anvend da venligst vores kontaktformular som du finder på vores hjemmeside under ’kontakt’.

Prægel & Co A/S ser frem til at høre fra jer og give et uforpligtende tilbud på dit køkkenudstyr!Postet by praegeldk via AdSet linkbuilding network