0

Rating af webshops med Transportbure

Hvis du har brug for et hurtigt overblik over webshops med hundeartikler, er et besøg på Hundetips.eu en god løsning. Siden samler webshops med hundeartikler og giver hver shop en rating.

Hvordan rates de?
Først rates de ud fra nogle basale informationer, fx “er de e-mærkede”, ”hvilke vurderinger har de fået på Trustpilot”, “hvor mange likes har de på Facebook”, “hvor mange produkter er der inden for en bestemt kategori” (fx transportbure til hunde), ligesom siden undersøges i henseende til generel brugervenlighed.

Nogle gange foretages der også et “testkøb” for at se, hvordan det hele foregår. Det er vigtigt at undersøge, om webshoppen overholder betingelser og lovninger. Her tænkes fx på fragttider og priser på levering. Det er ligeledes relevant at undersøge, om webshoppen holder sit ord angående returret (også kaldt fortrydelsesret).

Butikkerne bliver også vurderet ud fra en generel Google-søgning. Her er formålet at undersøge, om der skulle være nogle dårlige oplevelser med butikken. Det er min professionelle erfaring, at butikker, som ikke lever op til kravene, næsten altid er nævnt et eller andet sted. For det mindre gode, naturligvis. Med hensyn til produktet ”transportbure til hunde” plejer der ikke at være ret mange utilfredse kunder. Men det er stadig en fordel at være på den sikre side, når man køber noget til sine hunde.

E-handelsloven
Endelig undersøger vi også, om hver butik lever op til reglerne i e-handelsloven. Det er meget let at undersøge disse forhold, og hvis nogle af forholdene mangler, anbefaler vi, at man vælger en anden shop. Der er jo alligevel så mange at vælge imellem, så hvorfor købe transportbure online et sted, hvor man ikke kan være helt sikker?

E-handelsloven tilsiger blandt meget andet, at der skal være kontaktoplysninger på siden. Man skal kunne se butikkens fysiske adresse, ligesom det skal være muligt at se alle betalings- og leveringsbetingelser. Det betyder, at man ikke bare kan sende kunden videre, hvis det ikke er muligt at få klart svar på, hvordan betaling og levering foregår. Det sidste indbefatter fx info om, hvilke leveringsselskab man bruger på shoppen. Samtidig kan man naturligvis også – for hvert enkelt produkt – lave en ”bedst i test”-analyse. Det er normalt forholdsvis let, også med transportbure eller transportbokse. Fx kan man undersøge alle kundevurderinger på Amazon. Nogle gange er der også omtaler i brugt-børs-markedet, fx Den blå avis (dba.dk) eller Gul og gratis. Endelig er der mulighed for at spørge eksperterne ude i de fysiske butikker.

Skal man handle online eller i fysiske butikker?
Med hensyn til nærværende produkt, altså transportbure til hunde, har jeg meget længe været tilhænger af handel ude i de ”gammeldags” butikker. Her kan man føle på produktet og få en god snak med ekspedienterne og eksperterne i butikkerne.

Men gennem årene er jeg imidlertid blevet mere tilhænger af handel på nettet / online. Det er der flere grunde til.
For det første får du et langt større udvalg ude i de fysiske butikker. Nogle gange kan jeg finde op imod 10 gange så mange produkter, når jeg handler på internettet. Der er jo mange flere butikker at vælge imellem. Og så kan man lave prissammenligning på hundeartikler eller hvad man nu er ude efter. Hermed er vi også fremme ved fordelene angående priser. Produkterne burde jo koste nogenlunde det samme. Men sagen er bare, at internethandel er præget af meget intens konkurrence. Det betyder, at man næsten altid kan finde gode tilbud. Bevares, de gamle butikker har også ofte gode tilbud på hundeartikler. Men på nettet er også dette område (tilbuddene) præget af mangfoldighed. Det er mere af det, ligesom med så meget andet.

Kort fortalt
Den nævnte side, Hundetips.eu, giver dig et kort overblik over, hvilke butikker der er værd at handle i, når du skal bruge transportbure til hunde. Hver butik får mellem 1 og 5 stjerner. Det vurderes ud fra de nævnte kriterier ovenfor. Du bør naturligvis selv foretage den endelige vurdering, men det er ikke for meget sagt, at de nævnte butikker med hundeartikler (transportbure til hunde) er blandt de bedste i Danmark. De er ganske enkelt bedst i test. God fornøjelse med handlen.

Du kan se butikkerne med transportburene her: Hundetips.euPostet by marcus via AdSet linkbuilding network